Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Εισηγητής ο Φερέιρα

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/49597c8294edec0f97c0b0bf9adc5ced_L.jpg?timestamp=943912800Το ρόλο του εισηγητή σε σεμινάριο της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου…

για προπονητές που έχουν δίπλωμα UEFA Pro θα είναι την Παρασκευή (24/06) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.Το σεμινάριο ξεκίνησε από την Πέμπτη και η συνολική διάρκεια των διαλέξεων θα είναι 15 ώρες, ενώ λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Solplay στην περιοχή Οέιρας.

Ο «καθηγητής», όπως είναι το προσωνύμιο του Φερέιρα στην πατρίδα του, θα έχει αύριο το ρόλο του εισηγητή και θα μιλήσει για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και πρέπει να τα γνωρίζουν οι συνάδελφοι του στην πατρίδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή του Φερέιρα από την ομοσπονδία μόνο τυχαία δεν είναι από τη στιγμή που ο τεχνικός του Παναθηναϊκού όχι μόνο είναι ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, αλλά έχει και την πείρα του να βρίσκεται σε ανάλογη θέση.

Θυμίζουμε ότι ο 65χρονος τεχνικός έχει περάσει από το πόστο του καθηγητή στην Ανώτατη Σχολή Αθλητικής Εκπαίδευσης της Λισαβόνας, έχοντας μάλιστα μαθητή τον Ζοσέ Μουρίνιο.onsports

"