Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Έμειναν στο μηδέν Αυστραλία και Σερβία

Έμειναν στο μηδέν Αυστραλία και ΣερβίαΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα σε Αυστραλία και Σερβία, που διεξήχθη στο... «Docklands Stadium» της βροχερής Μελβούρνης.


Καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, που έληξε 0-0, ήταν τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν, ένα για κάθε ομάδα. Στο 10ο λεπτό ο Άντεμ Λιάζιτς έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ χαράμισε αντίστοιχη ευκαιρία και για τα «καγκουρό» ο Μίλε Γέντινιακ, στο 29΄, με τον γκολκίπερ της Σερβίας, Κάχριμαν, να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του Αυστραλού.

Όσον αφορά τους προπονητές και τις δηλώσεις του ο μεν της ομάδας της Ωκεανίας, Χόλγκερ Όσιγιεκ, στάθηκε στην ικανοποίησή του από την απόδοση της ομάδας του, ενώ ο ομόλογός του της Σερβίας Βλάντιμιρ Πέτροβιτς σχολίασε πως ορισμένοι νέοι παίκτες που δοκίμασε έδειξαν να βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αυστραλία: Φεντερίτσι, Νιλ (58΄ Μακ Κέιν), Ζούλο (47΄ Τροΐζι), Τόμπσον (66΄ Κρουζ), Ογκνιενόφσκι, Έμερτον (58΄ Βίντοσιτς), Γουίλκσαϊρ (58΄ Γουίλιαμς), Χόλμαν, Γέντινιακ (74΄ Κίλκενι), Βαλέρι, Μακ Κέι.

Σερβία: Κάχριμαν, Ραΐκοβιτς (65΄ Σούμπτιτς), Τόμοβιτς (75΄ Μπίσεβατς), Τόσιτς (90΄ Λούκοβιτς), Λιάζιτς (65΄ Μρντίγια), Στάνκοβιτς (84΄ Γιοβάνοβιτς), Νταμιάνοβιτς, Πέτροβιτς, Ομπράντοβιτς, Βίλοτιτς, Κουζμάνοβιτς (65΄ Τριβούνοβιτς).

Για την Αυστραλία δεν αγωνίστηκαν σημαντικά ονόματα της ομάδας και η αναφορά γίνεται για τον γκολκίπερ Σβάρτσερ και τους Κέιχιλ και Κιούελ. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πέρυσι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, με την Αυστραλία να φθάνει στη νίκη, με 2-1, απέναντι στη Σερβία στη φάση των ομίλων.



sportaction.gr

"