Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Μαρκάνο: Είναι πολυθεσίτης και αρέσει για τρεις λόγους

Η απόκτηση του Φράνκο Κοστάντσο ήταν μόνο η αρχή...


Και τώρα ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με αγωνία να δει ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Φαβορί είναι ο Ιβάν Μαρκάνο.

Ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό, είναι και το γεγονός ότι αρέσει πάρα πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε που τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Βιγιαρεάλ. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη και ο ίδιος εμπιστεύεται τον «Τσινγκούρι» και θα ήθελε να συνεργαστούν ξανά.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που ο προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος θέλει τόσο πολύ τον συμπατριώτη του;

Πρώτος και πολύ σημαντικός, είναι ότι όπως προαναφέραμε και πιο πάνω, τον γνωρίζει πολύ καλά.

Δεύτερον, είναι ένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που ονομάζουμε «πολυθεσίτες» και όπως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, τέτοιους θέλει ο Βαλβέρδε. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από αριστερό μπακ μπορεί να παίξει και ως στόπερ. Δ

εν σταματάμε όμως εδώ, ο Ιβάν Μαρκάνο είναι ένας παίκτης που μόλις στα 23 του χρόνια μετράει ήδη 82 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχοντας δηλαδή μεγάλη εμπειρία από το ίσως καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλά και την Βιγιαρεάλ όπου ανήκει είναι προχωρημένες και όλοι στο… λιμάνι είανι αισιόδοξοι ότι θα έχουμε σύντομα εξελίξεις.

Κοιτάζει και Ανάκογλου

Τους ταλαντούχους γηγενείς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της χώρας μας θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, προσθέτοντας ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του. Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα του Πειραιά είναι και ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος είναι ένας παίκτης που αποδεδειγμένα ενδιαφέρει τους «ερυθρόελυκους».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αρέσει στους Ερνέστο Βαλβέρδε, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Εντουάρντο Μαθία που τον έχουν δει και πιστεύουν ότι είναι ένα ταλέντο που πρέπει να αποκτηθεί. Μάλιστα, αναμένεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

theplayer.gr
"