Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Φερέιρα: προπονητής και τεχνικός διευθυντής, Μαυρίδης για γενικός αρχηγός



Ο Γόντικας έχει αρχίσει και μελετάει το plan B για τη θέση του τεχνικού διευθυντή…
καθώς βλέπει πως οι δυσκολίες είναι πολλές και μοιάζει πολύ πιθανό να μη δεχθεί κανένας να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο. Η χυλόπιτα του Ζήση Βρύζα, άφησε στα κρύα του λουτρού τα μέλη της διοικούσας και είναι φανερό πως δεν υπάρχει σοβαρό σχέδιο. Εναπόθεσαν όλες τις ελπίδες τους στον Βρύζα κι τώρα προσπαθούν να πείσουν εκείνους που τόσο καιρό αγνοούσαν και είχαν στον πάγο, πως τους θέλουν για να κάνουν τη δουλειά. Αμ δε. Ο Φαλκς το παίζει δύσκολος, είτε γιατί θέλει παραπάνω χρήματα, είτε γιατί όντως δεν θέλει αν φύγει από τη Βίσλα. Ο Νάνι θεωρείται πολύ ακριβός και ο Σαμαράς για την ώρα δεν πείθεται πως μπορεί να δουλέψει όπως επιθυμεί. Εμφανίζεται πολύ αρνητικός ο υπεύθυνος των ακαδημιών.



Άρα τι μένει αν όλα πάνε στραβά; Μα φυσικά η απλή και προφανής λύση: Προπονητής και τεχνικός διευθυντής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος θα επιλέξει τους παίκτες που θέλει και ο Γόντικας θα κάνει τις επαφές για να τους κλείσει. Όχι ακριβώς αυτό που είχαν φανταστεί στη διοικούσα, όταν ξεκινούσε ο σχεδιασμός στα τέλη Μαίου, αλλά αν δεν βρουν τον κατάλληλο ή δεν τον πείσουν, η λύση Φερέιρα φαντάζει ως η μοναδική αξιόπιστη που τους μένει. Και με το θέμα των αποδυτηρίων τι γίνεται;



Εδώ υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να προσληφθεί γενικός αρχηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες σημαντικό προβάδισμα για τη θέση έχει πάρει ο Κώστας Μαυρίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου και αρχηγός τη δεκαετία του '80, εκτιμάται από τη διοικούσα πως μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες και να επιβάλλει την πειθαρχία στα αποδυτήρια.



Για να δούμε. Το plan B θα προχωρήσει μόνο αν πάρουν αρνητικές απαντήσεις από όλους τους υποψήφιους.




theplayer



"