Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μαρτύριο στα χέρια ληστών έζησαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μια οικιακή βοηθός

Μαρτύριο στα χέρια ληστών έζησαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μια οικιακή βοηθός, όταν δέχθηκαν την επίθεση δύο αγνώστων μέσα στο σπίτι τους
. Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 20:00....

σε οικία επί της οδού Ιπποδρομίου, όταν οι άγνωστοι δράστες, αφού ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό που εκείνη τη στιγμή έφευγε από το σπίτι, μπήκαν μέσα και χτύπησαν τους ηλικιωμένους, προκειμένου να τους δείξουν το μέρος όπου είχαν κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή.



Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20.00 χθες το βράδυ (16-06-2011). Οι δύο ληστές είχαν υπολογίσει τα πάντα. Περίμεναν έξω από το σπίτι των ηλικιωμένων στην οδό Ιπποδρομίου και χτύπησαν όταν τους δώθηκε η κατάλληλη ευκαιρία: όταν βγήκε η οικιακή βοηθός για να πετάξει τα σκουπίδια.



Οι ληστές πετάχτηκαν, την χτύπησαν και την έσυραν στην πολυκατοικία. Την ανάγκασαν να τους ανοίξει και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης των γερόντων. Οι αδίστακτοι κακοποιοί τους χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα και όταν οι ηλικιωμένοι σωριάστηκαν στο πάτωμα άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα.



Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Βούτηξαν τις συντάξεις και τα κοσμήματα που βρήκαν και έγιναν καπνός. Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός, που είχε τραυματιστεί πιο ελαφρά ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών..