Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Τα ζώδια σήμερα....

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 5 Ιουνίου 2011


Κριός
Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα.


Ταύρος
γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.


Δίδυμοι
Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για κάτι έντονο αυτή την περίοδο, που θα σας ανανεώσει. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες σας θα έχουν αρκετές δόσεις εντάσεων και προβλημάτων, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.


Καρκίνος
Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Θα πρέπει να αποβάλλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα γίνεται πιο εξωστρεφεις, αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.


Λέων
Ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης θα επικρατήσει αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε υπομονή, οι προσπάθειες που κάνετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς σε ένα μήνα περίπου και έτσι θα δικαιωθείτε. Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα σας φέρουν αύξηση στα εισοδήματα σας. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.


Παρθένος
Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Η κοινωνική σας ζωή δεν είναι όπως θα θέλατε το τελευταίο διάστημα και αισθάνεστε ίσως ότι κάποια άτομα δεν θέλουν την συντροφιά σας. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται τα αποτελέσματα τις πίεσης που νιώθετε στην δουλειά σας, με συνέπεια να αποστασιοποιείστε από το ταίρι σας και να μην έχετε διάθεση για έρωτες. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Φανείτε διαλλακτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.


Ζυγός
Προσέξτε μόνον τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε την κατάσταση Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Κάντε υπομονή, οι προσπάθειες που κάνετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς σε ένα μήνα περίπου και έτσι θα δικαιωθείτε. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.


Σκορπιός
Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Μετά, με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.


Τοξότης
Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο. Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.


Αιγόκερως
Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά.


Υδροχόος
Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις την βοήθεια συνεργατών. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Παράλληλα θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται.


Ιχθείς
Αποφύγετε κόντρες με τον σύντορφο σας, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Θα προκύψουν ορισμένες καταστάσεις που θα πρέπει να τις χεριστείτε με έξυπνους τρόπους, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν.


zodia123.gr


ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE