Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ένα επιδόρπιο την ημέρα

"http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/0d7e16e108438ce290b10005237f9f4a_M.jpg?t=1307455110Το έξτρα βάρος κάνει πέρα...






Περισσότερες συμβουλές για να διατηρείτε το βάρος σας στα σωστά επίπεδα, χωρίς δίαιτα.



«Πρέπει» να φάτε μία μπριζόλα; Κάντε το βράδυ. Εάν στόχος σας είναι να μειώσετε την ποσότητα του κρέατος που καταναλώνετε, αντιμετωπίστε την πρωτεΐνη σαν συνοδευτικό πιάτο. Παραλείψτε το μπέικον στο πρωινό σας γεύμα, μην προσθέσετε κοτόπουλο στη μεσημεριανή σας σαλάτα, για να απολαύσετε ένα ζουμερό φιλέτο το βράδυ, χωρίς ενοχές. Αυτό θα βοηθήσει και την κοινωνική σας ζωή, αφού μπορείτε να απολαύσετε το φιλέτο σας και σε ένα υπέροχο εστιατόριο με τους φίλους σας. Δεν είναι λάθος να καταναλώνετε μπριζόλες, φιλέτα ή άλλα πλούσια εδέσματα, εφ 'όσον τρώτε λαχανικά τις περισσότερες φορές.



Πάντα να τρώτε επιδόρπιο. (Σας ζορίσαμε τώρα, το φανταζόμαστε!). Η Marlene Schwartz, αναπληρώτρια διευθύντρια του Yale Rudd Center for Food, λέει ότι αυτό είναι κανόνας στην οικογένειά της. 'Τα παιδιά μου μπορούν να απολαμβάνουν ένα επιδόρπιο τη μέρα», λέει. 'Αυτό τους διδάσκει ισορροπία και μέτρο.

Μπορείτε λοιπόν, να καταναλώνετε ένα μικρό μπολ με παγωτό, χαμηλό σε λιπαρά, μετά το γεύμα σας. Η απαγόρευση και η στέρηση, μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.



queen.gr

"