Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ποια θυμίζει…; Ποια θυμίζει…;

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_06/546564545.jpgΜε ποια μοιάζει; Με ποια μοιάζει; Αν την παρατηρήσει κανείς καλύτερα…

θα καταλάβει ότι η ομοιότητα των δυο γυναικών είναι… αρκετή ώστε να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η… Ευγενία Μανωλίδου. Μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Κατερίνα Παπουτσάκη μεταμορφώνεται σε Ευγενία Μανωλίδου για τις ανάγκες της ταινίας «Λάρισα Εμπιστευτικό». Η ομοιότητα είναι εκπληκτική, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που αν βάλουμε σε αντιστοιχία φωτογραφία της Κατερίνας από τα γυρίσματα και της παρουσιάστριας, θα δυσκολευτούμε αρκετά να τις ξεχωρίσουμε.

Η γοητευτική και sexy ηθοποιός παρουσιάζεται σε σκηνή της ταινίας ως Ευγενία Μανωλίδου φορώντας μάλιστα την ίδια κατακόκκινη τουαλέτα, διά χειρός Βασίλη Ζούλια, που είχε χρησιμοποιήσει και η παρουσιάστρια για φωτογράφησή της. Την εμφάνισή της συμπληρώνουν τα τεράστια γυαλιά ηλίου, στιλ που έχει υιοθετήσει αρκετές φορές η μαέστρος, ακόμα και στο τρέιλερ του «Dancing with the stars daily».

Με κρεπαρισμένο μαλλί και στιλ α λα Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Κατερίνα Παπουτσάκη μεταμορφώνεται για τις ανάγκες της νέας κινηματογραφικής δουλειάς του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισα Εμπιστευτικό» σε «Λίτσα». Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να έχει στοιχεία στη μεταμφίεσή της που θυμίζουν την Ευγενία, αλλά σε καμία περίπτωση ο συγκεκριμένος ρόλος δεν παραπέμπει στην παρουσιάστρια. Η Κατερίνα υποδύεται μια δυναμική γυναίκα, που εκτός από γραμματέας είναι και η αγαπημένη ενός υπουργού (Τάσος Κωστής).




gossip-tv

"