Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Υποβαθμίστηκε και το …καλοκαίρι σε Φθινόπωρο!

Προφανώς ο καιρός συμπλέει με την κατάσταση στη χώρα μας…
Μια ημέρα μετά την σκληρή υποβάθμιση της χώρας μας από την Standard & Poors, υποβαθμίστηκε και το καλοκαίρι σε… Φθινόπωρο!Κι αυτό γιατί οι βροχές και οι καταιγίδες θα κάνουν και σήμερα αισθητή τη παρουσία τους κυρίως από τις μεσημεριανές ώρες.Αναλυτικά η πρόγνωση

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα με βροχή ή καταιγίδα.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.Στη Θεσσαλονίκη επίσης ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα με βροχή ή καταιγίδα.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα με σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου.Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική ΠελοπόννησοςΚαιρός: αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα με σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.Κυκλάδες, ΚρήτηΚαιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.newsbomb.gr

"