Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η ΕΠΟ «τελειώνει» Αβραάμ, Γεωργιάδη

Η εμπλοκή του διεθνούς ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου και του ομοσπονδιακού...



τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη του Χαραλάμπους στη δικογραφία της υπόθεσης με τα «στημένα ματς» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΕΠΟ.



Άλλωστε, τόσο ο πρώτος, όσο και ο δεύτερος αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς στο πόρισμα προαναγγέλεται ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον τους.



Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την Εθνική ανδρών. Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού είχε πολύτιμη προσφορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπου ήταν βασικός μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, όμως ο Σάντος δεν πρόκειται να τον ξανακαλέσει για τους επόμενους αγώνες της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012. Ασφαλώς και πρόκειται για πλήγμα αφού η Εθνική έχει πρόβλημα στην άμυνα, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να σεβαστεί την απόφαση της ΕΠΟ.



Επίσης, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται και ο ΓΧ Γεωργιάδης. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κατείχε το πόστο του τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του.





Τελειώνουν και οι διαιτητές



Οι Καλόπουλος (Μακεδονίας), Γιάχος (Χίου), Τρύφωνας (Κέρκυρας) είναι οι τρεις διαιτητές που εμπλέκονται στη δικογραφία, όπως και οι προαναφερόμενοι. Λογικά θα έχουν και την τύχη τους, αφού αναμένεται να τεθούν εκτός πινάκων της Σούπερ Λίγκας.



Ο Φάκος περιμένει τη δικογραφία



Αίτημα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου υπέβαλε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος, ώστε να αποσταλούν τα στοιχεία της δικογραφίας με τα «στημένα παιχνίδια». Σκοπός του, σε συνεργασία με τον αναπληρωτή του Μανώλη Αντωνακάκη, να ασκηθούν διώξεις ώστε να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις, τόσο στα φυσικά πρόσωπα, όσο και στις ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Φάκος παρακολουθούσε από κοντά την υπόθεση και είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία επικοινωνία του με την κυρία Παπανδρέου έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα.



theplayer.gr

"