Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η νέα είναι ωραία αλλά η παλιά είναι καλύτερη

Η νέα είναι ωραία αλλά η παλιά είναι καλύτερηΝυν: αυτή που λατρεύουμε να μισούμε...



Είστε σε μία πολύχρονη σχέση και βιώνετε όλα αυτά που βλέπετε τόσα χρόνια στις ταινίες. Ξυπνάτε χαμογελώντας, πίνετε τον πρωινό σας καφέ με τη συντροφιά του άλλου σας μισού, απολαμβάνετε απλές καθημερινές στιγμές με τη σιγουριά πως ανήκετε στο δυναμικό μίας μικρής ομάδας, αυτής των δύο σας.

Τίποτα δεν προμηνύει πως αυτό το μοναδικό δέσιμο που μοιάζει πιο περίπλοκο κι από το γόρδιο δεσμό, μία μέρα απλά θα κοπεί, βίαια και οριστικά. Τα συναισθήματα έχουν ξεφτίσει και η πίκρα έχει αφήσει τα σημάδια της εκεί που η φθορά προετοίμαζε το έδαφος εδώ και καιρό.

Όταν σε όλα αυτά προσθέσετε την ύπαρξη του τρίτου προσώπου, της περιβόητης νυν ή αλλιώς επόμενης, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα. Αυτό το κορίτσι που μέχρι χτες αγνοούσατε την ύπαρξή του, πρόκειται να γίνει ο καινούριος σας εφιάλτης. Ποια είναι, από πού ξεφύτρωσε και τι παραπάνω έχει αυτή από εσάς;

Γιατί διάλεξε αυτή για να σας αντικαταστήσει στην καρδιά του και πού στο καλό τη βρήκε; Έχετε να διαχειριστείτε ένα χωρισμό, να βρείτε τον εαυτό σας, να μαζέψετε τα σπασμένα σας κομμάτια και παράλληλα να ανταγωνιστείτε ένα φάντασμα.

Η καινούρια κοπέλα είναι το κόκκινο πανί και εσείς ο ταύρος. Σας ενοχλεί που αναπνέει, που περπατάει, που κυκλοφορεί, αλλά η αλήθεια είναι πως σας έχει κλέψει κάτι που μέχρι χτες θεωρούσατε κτήμα σας, όπως κάνατε με τις κούκλες σας στο δημοτικό.

Το σύμπαν δεν έχει συνωμοτήσει εναντίον σας όπως μουρμουράτε ενώ κλαίγεστε και η καταστροφή του κόσμου δεν έχει έρθει ακόμα. Σκουπίστε τα υγρά σας μάτια, σηκώστε το κεφάλι και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Η εμμονή με τη νυν είναι ένα κυνήγι μαγισσών που το μόνο που μπορεί να σας κάνει είναι να ακούτε φωνές και να καείτε στο τέλος σαν άλλη Ιωάννα της Λωραίνης. Αφήστε το κορίτσι στην ησυχία του και πάρτε βαθιές ανάσες. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και αυτή τη φορά δεν ανήκετε σε κάποια εξαίρεση.

Άλλωστε να θυμάστε πως μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο και στην περίπτωσή σας αυτό δε θα αργήσει να συμβεί!

queen.gr
"