Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σέξι μαύρισμα χωρίς ήλιο

Θέλεις να πάρεις χρώμα πριν βγεις στη θάλασσα για μπάνιο


αλλά δεν ξέρεις ποια μέθοδο να ακολουθήσεις για να μην είσαι άσπρη σαν το γάλα; Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να εντυπωσιάσεις και φέτος στην παραλία με το σέξι χρώμα σου!


Προϊόντα αυτομαυρίσματος: Γενικά, η καθαρή επιδερμίδα και η σωστή ενυδάτωση κρύβονται πίσω από το τέλειο 'τεχνητό' μαύρισμα, αφού για να απλώσεις την κρέμα πρέπει πρώτα να έχεις απολεπίσει την επιδερμίδα σου.


Εκτός από αυτό, φρόντισε να απλώσεις ομοιόμορφα το προϊόν, αφού το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό αν υπάρχουν σημεία που δεν έχουν καλυφθεί καλά.


Ετσι, μετά το μπάνιο φρόντισε να κάνεις απολέπιση σώματος με κυκλικές κινήσεις με ένα απλό απολεπιστικό προϊόν,24 ώρες πριν την εφαρμογή του προϊόντος αυτομαυρίσματος, που θα αφήσει το δέρμα σου καθαρό έτσι ώστε να μπορεί να δεχθεί τα συστατικά του προϊόντος και να εισχωρήσουν στο δέρμα!


Στην περίπτωση που στη συνέχεια χρησιμοποιήσεις ενυδατική κρέμα ή σπρέι ή ακόμη και αφρό που είναι πιο απαλός, το απαραίτητο που πρέπει να κάνεις είναι να ενυδατώσεις σωστά και σε βάθος την επιδερμίδα σου!


Προτίμησε μια ενυδατική με καταπραϋντικά στοιχεία αν έχεις κοκκινίλες, έτσι ώστε το αποτέλεσμα του αυτομαυρίσματος να μην έχει 'μπαλώματα' κατά την εφαρμογή του.


Αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα, τότε ανάμειξε την κρέμα αυτομαυρίσματος που έχεις επιλέξει με ενυδατική κρέμα και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!


Σολάριουμ: Εχεις ακούσει πολλές θεωρίες που λένε ότι το σολάριουμ έχει διάφορες επιπτώσεις στο δέρμα σου και καλό είναι να το αποφεύγεις.


Η υπερβολή είναι αυτή που κάνει κακό και μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, χαλάρωση αλλά και να δείχνει το δέρμα πολύ θαμπό. Τρεις με τέσσερις συνεδρίες είναι αρκετές για να πάρεις λίγο χρώμα, πριν την πρώτη εξόρμηση σου στην παραλία.
ΠΗΓΗ: womenonly.gr