Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Γιατί ο Θεοφάνους μετακομίζει μόνιμα στην Κύπρο;

Εγκαταλείπει στην Ελλάδα και μετακομίζει μόνιμα στην γενέτειρά του την Κύπρο. Ο λόγος για τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος, αφήνει την χώρα μας και επιστρέφει στον τόπο όπου γεννήθηκε.










Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι για τους οποίους ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι κυρίως οικονομικοί και σχετίζονται με την δραματική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Είναι, άλλωστε, κάτι που σκεφτόταν εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την Ελλάδα, καθώς είναι πολλά αυτά με τα οποία θέλει να καταπιαστεί, αλλά οι δυνατότητες στην Ελλάδα για κάτι τέτοιο είναι από περιορισμένες εως μηδαμινές.


«Πριν από έξι μήνες ο συνθέτης προχώρησε σε μια αγορά σπιτιού σε μια από τις ακριβότερες και πολυτελέστερες περιοχές της Κύπρου, στην οποία μάλιστα πρόσφατα απέκτησε σπίτι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μετακομίζει όντως στην Κύπρο και θα ελέγχει από κεί ό,τι έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα», δήλωσε στο Super Star ο δημοσιογράφος Κωστής Κωνσταντίνου.


Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο μουσικός ήδη έχει κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή των παιδιών του σε σχολείο της Κύπρου, τα οποία έγραψε στο ίδιο εκπαιδευτικό συγκρότημα απ’όπου αποφοίτησε και ο ίδιος πριν από πολλά πολλά χρόνια.


Ανάμεσα στις δραστηριότητες του Γιώργου Θεοφάνους συμπεριλαμβάνεται ένα μουσικό εργαστήρι που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην Αθήνα και φυσικά συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής. Τα δύο τελευταία χρόνια, σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του επικεντρωνόταν στο x-factor, στο οποίο συμμετείχε ως μέλος της κριτικής επιτροπής.








"