Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αμάουρι ο περιζήτητος!

"http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/1d174d4db06be32923e0a166d682059f_L.jpgAρκετοί σύλλογοι ερίζουν για την απόκτηση του Αμάουρι...

μεταξύ των οποίων και δύο της Premier League, όπως τουλάχιστον έκανε γνωστό ο ατζέντης του γεννημένου στη Βραζιλία Ιταλού διεθνή.







Ο 31χρονος στράικερ δόθηκε δανεικός από τη Γιουβέντους στην Πάρμα τον περασμένο Γενάρη, με την οποία σημείωσε 7 γκολ σε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, βοηθώντας τη να εξασφαλίσει σχετικά γρήγορα την παραμονή της στη Serie A!



Ο γεννημένος στη Βραζιλία επιθετικός ανήκει στη Γιουβέντους μέχρι και το καλοκαίρι του 2012, με τους «μπιανκονέρι» ωστόσο να μην δείχνουν να τον συμπεριλαμβάνουν στα αγωνιστικά τους πλάνα για την επόμενη σεζόν. Ακόμα και έτσι όμως, ο Ιταλός επιθετικός δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην Πάρμα, στην οποία έληξε ο δανεισμός του, με τον μάνατζέρ του να επισημαίνει ενδιαφέρον δύο αγγλικών και άλλων τόσων ιταλικών συλλόγων για την απόκτησή του.



«Δεν νομίζω πως ο Αμάουρι θα επιστρέψει στην Πάρμα. Έχουμε προτάσεις από δύο ιταλικές ομάδες αλλά και από δύο αγγλικές. Θα εξετάσουμε τις περιπτώσεις και θα πάρουμε νηφάλια τις αποφάσεις μας», τα όσα ανέφερε ο μάνατζερ του παίκτη, Ερνέστο Μποντσέτι στη «Gazzetta dello Sport».



Σύμφωνα μάλιστα με τον Μποντσέτι, οι δύο ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του είναι η Νάπολι και η Λάτσιο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ο ίδιος για τις προθέσεις του δυναμικού επιθετικού.


bettv

"