Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Η κραυγή του Σισέ

"http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/9ea017d35fe0ce59ae7d91b25fa42651_L.jpg?timestamp=1307856085Οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ...


θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει, στο πρωτοσέλιδό της μάλιστα, η «Corriere dello Sport» ο Γάλλος επιθετικός «φωνάζει» ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Ρωμαίους ενώ στις μέσα σελίδες της εφημερίδας οι Ιταλοί επικαλούνται τα χθεσινά (11/06) δημοσιεύματα από την Ελλάδα που έκαναν λόγω για συμφωνία του αρχηγού των «πρασίνων» με τους «λατσιάλι» και τα σενάρια για το αποχαιρετιστήριο που διοργανώνει ο Γάλλος.

«Όπως λένε στην Ελλάδα, ο Σισέ σχεδιάζει ένα μεγάλο πάρτι αποχαιρετισμού για να πει αντίο στους οπαδούς και φίλους του. Εκεί, θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα πολλοί τραγουδιστές, ενώ και ο ίδιος ο Σισέ θα τραγουδήσει μερικά τραγούδια. Ο Σισέ έχει δεχτεί αρκετές προσφορές. Τον θέλουν ομάδες στη Γαλλία και στην Αγγλία αλλά και η Γιουβέντους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιταλική εφημερίδα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η συμφωνία της Λάτσιο με τον Σισέ διαψεύστηκε μέσω του Onsports από τον μάνατζερ του Γάλλου σταρ. «Πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό πρώτα, εμείς δεν έχουμε συμφωνήσει με καμία ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Τοπίδης αναφορικά με τις φήμες γύρω από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

onsports

"