Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Κατοικίδια ζώα με ένα νέο μωρό στο σπίτι

Μερικοί γονείς είναι απροετοίμαστοι για αυτό που
συμβαίνει πότε φέρνουν ένα νέο σπίτι μωρών από το νοσοκομείο. Η νέα μητέρα θα τονίσει πιθανώς για το περισσότερο από ο πατέρας επειδή το ένστικτο της μητέρας θα κλίνει περισσότερο προς την προστασία του παιδιού από τίποτ' άλλο. Μερικοί νέοι γονείς έχουν προετοιμάσει το σπίτι τους για, και το κατοικίδιο ζώο ξέρει ήδη όπου στέκονται και πώς ο καθένας αισθάνεται για τους.
Εάν το α μέσα στο κατοικίδιο ζώο έχει εισαχθεί στα μικρά παιδιά στο σπίτι, είναι σε θέση να αναγνωρίσουν ότι το νέο μωρό δεν είναι μια απειλή. Η νέα προσθήκη στην οικογένεια θα φανεί πολύ συνηθισμένη και το ζώο να παρουσιάσει κάποια περιέργεια καταρχάς αλλά μετά από πρώτα sniff ή τα δύο δεν θα πάει με βεβαιότητα για την επιχείρησή του όπως είναι εκεί τίποτα από τη θέση και κανέναν λόγο που ανησυχούνται.
Θα είναι μη-περιπετειώδες για όλα τα ζώα εσωτερικών, ακόμα κι αν το κατοικίδιο ζώο είναι συνολικά εξοικειωμένο με να πάρει όλη την προσοχή από τα οικογενειακά μέλη. Οι γονείς πήραν τη μεγάλη προσοχή στην προετοιμασία του κατοικίδιου ζώου τους για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια με να ελαττώσουν την αγάπη που το ζώο λαμβάνει καθημερινά στο σημείο όπου το κατοικίδιο ζώο είναι εξοικειωμένο με να κτυπηθεί για το χρόνο γεύματος αυτιών λίγο πριν.
Μερικές οικογένειες θα πάρουν τις περαιτέρω προφυλάξεις που βλέπουν πόσο καλά ρυθμισμένος το ζώο τους είναι στα μικρά παιδιά από την κατοχή των φίλων τους φέρνει πέρα από τα παιδιά τους για μια επίσκεψη. Κατόπιν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θα προσέξουν το κατοικίδιο ζώο για οποιεσδήποτε δυσμενείς αντιδράσεις και θα εγκωμιάσουν πιθανώς το ζώο όταν αντιδρούν με το σωστό τρόπο. Το ζώο γίνεται ρυθμισμένο στην αποδοχή των αφών από τα μικρά παιδιά και θα μάθουν επίσης να μην τις φοβούνται.
Μερικά ζώα να χρειαστούν την επαγγελματική κατάρτιση εάν αποφλοιώνουν ή φαίνονται ζηλότυπα όταν έρχεται κατ' οίκον το νέο μωρό. Ο ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων πρέπει να κρατήσει ένα σταθερό vigil όπου το κατοικίδιο ζώο είναι στο σπίτι και να μην στηριχθεί σε άλλους ανθρώπους για να εξασφαλίσει ότι το μωρό τους είναι ασφαλές με το ζώο στο δωμάτιο. Μερικοί γονείς γίνονται εξοικειωμένοι με την παρουσία ζώων στο σπίτι και επιτρέπουν στο ζώο για να πάρουν πάρα πολύ κοντά όταν πρόκειται πάρα πολύ σύντομα να πει πώς αισθάνονται αληθινά για το νέο μωρό στο σπίτι.
Οι γονείς μπορούν να εξετάσουν τα ζώα τους για να δουν πώς αντιδρούν στους διαφορετικούς ήχους που θα εμφανιστούν όλη την ώρα μόλις παρουσιαστεί κατ' οίκον το μωρό από το νοσοκομείο. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κροταλίες μωρών και τις μηχανές ελέγχου μωρών για να μληθούν τους ήχους που ένα μωρό κάνει όταν είναι στο παχνί τους. Μπορούν επίσης να επιτρέψουν στο ζώο για να μυρίσουν τα λοσιόν μωρών και να επιτρέψουν σε τα για να πάρουν εξοικειωμένα με ποιες πάνες ηχούν όπως όταν τίθενται σε ένα μωρό. Μερικά ζώα φοβούνται τους ήχους περισσότερο από την παρουσία ενός μωρού και η γνώση αυτού μπορεί εκ των προτέρων να είναι πραγματικός αποταμιευτής.
"