Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Οι …εικόνες του Πιλάβιου

Οι …εικόνες του ΠιλάβιουΝα σταθούν όλοι στο γενικό θέμα των «στημένων» και όχι …



στις επιμέρους συνομιλίες συνέστησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με το σκάνδαλο των «στημένων». Αρχικά τόνισε: «Περιμένουμε τις εξελίξεις. Καταρχήν θα εξετάσουμε την απομάκρυνση κάποιων ανθρώπων. Θα προχωρήσουμε από Δευτέρα στη σύγκλιση επιτροπής για τα υπόλοιπα θέματα. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει ζητήσει τη δικογραφία από την κυρία Ράικου και θα επιληφθεί άμεσα των αθλητικών ζητημάτων».

Ερωτηθείς για τις περιπτώσεις των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Γιώργου Γεωργιάδη και το μέλλον τους στις εθνικές ομάδες απάντησε: «Θα ήθελα να επιφυλαχτώ μέχρι τη Δευτέρα. Μέχρι χτες δεν ήξερα αν ήταν ο προπονητής καθώς πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο συνωνυμίας».

Σχετικά με τη δική του συνομιλία με τον Αχιλλέα Μπέο επεσήμανε: «Κοιτάξτε, να το κάνω το σχόλιο. Υπάρχουν ποινικά αδικήματα μέχρι το βαθμό της ισοβίου κάθειρξης. Θα ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα. Μιλάω με όλους τους παράγοντες. Όλοι έχουν ένα τρόπο που μιλάνε. Δεν μου υποδεικνύει τίποτα, όπως αποδείχτηκε από την απάντησή μου. Ας πάμε λίγο στη μεγάλη εικόνα, αν θέλετε να πείτε κάτι για μένα πείτε το, αλλά να πάμε στη μεγάλη εικόνα».

Όσο για το αν αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου υπογράμμισε: «Η ζωή συνεχίζεται. Δεν μπορώ να πω, ότι είναι η τελευταία ευκαιρία. Εδώ είμαστε ο καθένας με όποια δύναμη έχει να προσπαθήσει να βοηθήσει για αυτόν τον καλό σκοπό».



onsports




"