Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο ναός του φλερτ

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/57c5dbc63a59fedb1598485db0e7dd97_M.jpg?t=1307517560Η πρώτη εκκλησία αποκλειστικά για singles μόλις άνοιξε τις πύλες της...


στην Ουάσινγκτον.Μπορεί να τρέχετε ολημερίς σε γυμναστήρια και bars προσδοκώντας να γνωρίσετε το ταίρι των ονείρων σας αλλά είστε πολύ γελασμένες αν νομίζετε πως αυτά είναι τα ιδανικά μέρη για να επιτύχετε το στόχο σας. Τουλάχιστον κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι Μορμόνοι της Ουάσινγκτον οι οποίο αποφάσισαν να προσφέρουν στους πιστούς τους (και σε όσους άλλους πιστούς επιθυμούν να προσέλθουν) την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, αν τυχόν είναι singles, στη νέα εκκλησία τους, αποκλειστικά για singles. Εκεί, λοιπόν, στο ξωκκλήσι της 23ης οδού της Crystal City όχι απλώς θα γνωρίσουν τα ελεύθερα αγόρια και κορίτσια το ταίρι τους αλλά θα διατηρήσουν και τη θρησκεία τους αμόλυντη αφού θα ενώσουν εκτός από τις ζωές τους και τις πίστες τους.





Οι singles Μορμόνοι από 20 έως 40 θα δίνουν εφεξής ραντεβουδάκι στο ναό όπου εκτός από τις λατρευτικές δραστηριότητες παραδίδονται και άλλες ευκαιρίες συναναστροφής όπως επιτραπέζια παιχνίδια, ping pong και άλλα τέτοια. Μπορεί αλκοόλ να μη σερβίρουν αλλά ένα κομμάτι πίτσα και ένα χυμό τον προσφέρουν στους ελεύθερους πιστούς που καταφτάνουν προς ανεύρεση επαφής με το Θεό και με το μέλλοντα σύντροφό τους. Δεδομένου δε του ότι η θρησκεία τους δεν εγκρίνει το προγαμιαίο σεξ φανταζόμαστε πως η σεξουαλική ένταση θα υπερχειλίζει εντός του ναού. Αλλά, με την ευχή του Θεού σύντομα θα βρεθεί η λύση (της εκτόνωσης).

queen