Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η Britney Spears επιτίθεται σε παπαράτσι! (video)

Η Britney Spears δεν τα πήγαινε ποτέ απόλυτα καλά με τους παπαράτσι: η τραγουδίστρια έχει επιτεθεί στο παρελθόν με μια
ομπρέλα σε φωτογράφο που την ακολουθούσε κατά πόδας, αλλά ανέπτυξε και ένα σύντομο ειδύλλιο με έναν -τον Adnan Ghalib. Είναι μια σχέση αγάπης-μίσους όπως φαίνεται...


Για άλλη μια φορά η τραγουδίστρια τα έβαλε με τους ενοχλητικούς παπαράτσι... Πριν βιαστείτε να βγάλετε το συμπέρασμα πως η Britney έδειξε για άλλη μια φορά τον κακό της εαυτό, να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για το νέο της videoclip για το τραγούδι 'I Wanna Go', που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και μόλις κυκλοφόρησε το teaser.

Σε αυτό βλέπουμε την Britney στην οροφή ενός ταξί, να εξουδετερώνει με το μικρόφωνό της τους παπαράτσι που βρίσκονται γύρω της για να την απαθανατίσουν! Το teaser διαρκεί 32 δευτερόλεπτα και το ανέβασε στο ίντερνετ η ίδια η Britney για να πάρουμε μια γεύση από τα όσα ετοιμάζει με τον σκηνοθέτη Marrs Pilier.


Όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Twitter της, το clip θα προβληθεί ολοκληρωμένο την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Ιουνίου. Το 'I Wanna Go' είναι το τρίτο κατά σειρά single της που προκύπτει από το πλατινένιο έβδομο στούντιο άλμπουμ, με τίτλο 'Femme Fatale'.

Δες το video:



Nooz.gr

"