Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η Britney Spears ξέρει πώς να «ικανοποιεί» τους θαυμαστές της

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/eb7f0afaaac570e3fcc0e9eca999f90e_M.jpg?t=1308652270Η τραγουδίστρια ανέβασε στη σκηνή ενός show της έναν θαυμαστή…

από το κοινό, και του χάρισε έναν αρκετά προσωπικό χορό. Όσο προσωπικός μπορεί να είναι ένας χορός μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες άτομα, εν πάση περιπτώσει.

Όταν έχεις περάσει από την «κόλαση» και προσπαθείς να κάνεις την επάνοδό σου στον κόσμο του θεάματος, ούσα πλέον στην ηλικία των 30, μια δύσκολη ηλικία όταν όλη σου η καριέρα βασίστηκε πάνω σε επιτυχίες που αφορούσαν 15χρονα και όλοι σε έβλεπαν σαν την αιώνια έφηβη, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Πρόσθεσε σε αυτά και μια επέμβαση στο γόνατο που έχει περιορίσει τις δυνατότητές σου στον χορό, γεγονός που έκανε πολύ κόσμο να αμφισβητεί πλέον το ταλέντο σου στη σκηνική παρουσία, και το πρόβλημα μεγαλώνει.



Η Britney Spears, ωστόσο, αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει να προσπαθεί να ξαναγίνει αυτή που ήταν κάποτε. Τι έκανε λοιπόν, στη τελευταία της συναυλία στο Staples Center του Los Angeles; Άλλαξε το χορευτικό, μείωσε τις ακροβατικές κινήσεις και την ένταση, και έστρεψε το ενδιαφέρον στον «σέξι» χαρακτήρα του show. Όχι μόνο φορώντας αποκαλυπτικά κορμάκια, αλλά ανεβάζοντας και έναν άντρα από το κοινό πάνω στη σκηνή, δένοντάς τον κάτω από έναν στύλο και κάνοντάς του έναν χορό που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ.



Δεν είναι τυχαίο, ίσως, πως το κομμάτι που τραγουδούσε εκείνη την ώρα ήταν το kinky «Leather and Lace». Μετά από μερικές σβούρες γύρω του και αρκετά κοντινά πλάνα του πίσω μέρους του σώματός της, η Spears ξάφνιασε κάποια στιγμή τον φαν της, όταν βρέθηκε από πίσω του και, στην ουσία, τον καβάλησε, περνώντας τα πόδια της γύρω από τον λαιμό του. Τα σχόλια είναι περιττά, δείτε μόνοι σας το απόσπασμα στο videoπου ακολουθεί και πείτε μας αν πρόκειται για μια «καυτή» στιγμή, ή, απλά, θλιβερή.




queen

"