Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Chuck Vs Zoc

Στις ταινίες και τα ανέκδοτα ο Τσακ Νόρις είναι ακαταμάχητος, όσο και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό,στα παρκέ... Οι δυο τους συναντήθηκαν στο... διαδίκτυο και ο Σωτήρης Βετάκης γράφει για τα αποτελέσματα του «bra de fer» τους!






Τη μανία με τα ανέκδοτα για τον Τσακ Νόρις θα την έχετε αντιληφθεί όλοι. Προσωπικά τα περισσότερα δεν μου προκαλούν ούτε καν μειδίαμα, όμως ομολογώ ότι ορισμένα είναι εξαιρετικά (όπως π.χ. εκείνο που λέει ότι “ο Τσακ Νόρις έριχνε χριστοπαναγίες και προ Χριστού, ή το άλλο “ο Τσακ Νόρις όταν ανακαλύφθηκε ο μπάφος είχε τερματίσει ήδη το Pro)...



Την περίοδο των προημιτελικών της Ευρωλίγκα, όταν ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς και των Καλάθη, Τέπιτς, Βουγιούκα έδειξε να ελέγχει την κόντρα με την Μπαρτσελόνα και διαφαινόταν στον ορίζοντα η επική πρόκριση των “πράσινων”, στο διαδίκτυο (face book, twitter, forum...) εμφανίστηκαν “τσακνορίστικα” ανέκδοτα που είχαν πηγή έμπνευσης τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.



Την περασμένη εβδομάδα ζήτησα βοήθεια από τους “φίλους” μου στο Face book και τους αναγνώστες του “Shot” στην Πράσινη, προκειμένου να συλλέξω τέτοια ανέκδοτα και να δημοσιεύσω τα καλύτερα. Μπήκαν στην εφημερίδα αλλά επειδή (νομίζω πως) έχουν πλάκα σκέφτηκα να τα ποστάρω και στο blog. Αφού ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στην “έρευνα” ή πρόσφεραν ιδέες τους, ορίστε τα 18+1 καλύτερα από όσα συγκεντρώθηκαν (το +1, είναι bonus και αφορά τον Διαμαντίδη)!



Μία φορά μονομάχησαν στην Άγρια Δύση ο Τσακ Νόρις με τον Ομπράντοβιτς. Στα 10 βήματα θα γύριζαν και θα πυροβολούσαν! But Chuck surrendered in the... final 4 steps!



***Όταν ο Χαλκ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Τσακ Νόρις. Όταν τσαντίζεται ο Τσακ Νόρις μετατρέπεται σε Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (μετά από λάθος του Καλάθη).



***Ο Τσακ Νόρις έπαιξε τρία μονά με τον Μάικλ Τζόρνταν. Ο Τζόρνταν σταμάτησε ισάριθμες φορές το μπάσκετ. Ο Τζόρνταν όμως ούτε καν που τόλμησε να ασχοληθεί ποτέ με την προπονητική...



***Όταν ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική ο Τσακ Νόρις έπαιζε μπάσκετ, με προπονητή τον Ομπράντοβιτς.



***Ο Τσακ Νόρις νευρίασε όταν ένας αντίπαλος κάρφωσε στη μούρη του! «Κατακόκκινος» ο Ζοτς είχε ζητήσει τάιμ-άουτ πριν από την ασίστ!



*** Όταν ο Τσακ Νόρις, πιτσιρικάς, ανακάλυπτε το rock’n’roll, ο Ομπράντοβιτς είχε ήδη τελειοποιήσει το pick΄n’roll ...



***Ο Τσακ Νόρις ηττήθηκε μόνο μια φορά στη ζωή του. Από τον Μπρους Λι, γιατί είχε ζητήσει scouting από τον Ομπράντοβιτς.



*** Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ο Ζοτς αποφασίζει τι ώρα είναι.



***Μια φορά πήγε ο Ομπράντοβιτς στις ΗΠΑ. Εννέα μήνες αργότερα γεννήθηκε ο Τσακ Νόρις.



***Γιατί ο Νόρις δεν παίζει ποτέ με αντίπαλο τον Ομπράντοβιτς. Γιατί ο Σέρβος ξέρει να κερδίσει στο… Τσακ!



***Ο Τσακ Νόρις δεν υπάρχει πια… Τον πάτησε ο Ομπράντοβιτς.



***Ο Ομπράντοβιτς δεν φοράει ποτέ προφυλακτικό. Γιατί δεν υπάρχει τρόπος να προφυλαχτείς από τον Ομπράντοβιτς.



***Chuck Norris asked Obradovic's advice on how to defend a heart attack...



*** Ο Τσακ Νόρις πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν έχει σκιά...



*** Ο Τσακ Νόρις παίζει Wii Sports στο iPhone, αλλά χάνει πάντα όταν φτάνει στο Final 4...



***Μόνο ο Ομπράντοβιτς μπορεί να δώσει εντολές στον Τσακ Νόρις. Και μάλιστα (οι εντολές) είναι 10!



***Όταν ο Τσακ Νόρις πήγαινε, ο Ομπράντοβιτς πηγαινοερχότανε…



***O Τσακ Νόρις απλά είναι σωσίας του Ομπράντοβιτς!



***Και ένα… bonus: Ο Τσακ Νόρις απέλυσε τον παραγωγό του όταν έμαθε ότι ο Διαμαντίδης κυκλοφορεί σε… 3D.



onsports.gr



"