Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Dancing with the Stars: Ο τελικός

"http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/2a293225a02c37ef34ecdfeedb1c23a2_L.jpg

Η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή των τελευταίων μηνών...


λαμβάνει τέλος την Κυριακή 12 Ιουνίου σε έναν πολυαναμενόμενο τελικό, γύρω από τον οποίο σίγουρα θα συζητηθούν πολλά.




















Το φινάλε είναι ανδρική υπόθεση, με δύο συμμετέχοντες που εντυπωσίασαν με την κίνηση και το ρυθμό τους, αφήνοντας έξω (εκ του αποτελέσματος δικαίως) φαβορί, όπως η Νάντια Μπουλέ, η Ελεωνόρα Μελέτη και η Αγγελική Ηλιάδη.

Τα sexy mambo παραχώρησαν το θαυμασμό στα δυναμικά lift των Κώστα Μαρτάκη και της παρτενέρ του Μαρίας, ενώ τα επιδέξια foxtrot, στα «έξυπνα πόδια» του Αργύρη Αγγέλου και τις εμπνευσμένες χορογραφίες της παρτενέρ του Έμιλυ.

Με την αξιοσημείωτη προσπάθεια που κατέβαλλαν, κατάφεραν να κερδίσουν κοινό και κριτές, ξεπερνώντας και τον σκόπελο του Τρύφωνα Σαμαρά, που το κοινό τον κράτησε ένα βήμα πριν τον ημιτελικό.

Το βράδυ της Κυριακής οι δύο φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε 2 χορούς.

Ο ένας θα είναι κοινός, ενώ στη δεύτερή τους εμφάνιση θα παρουσιάσουν μια παλαιότερή τους χορογραφία που θα διαλέξουν εκείνοι.

Ο Κώστας Μαρτάκης γεννημένος στις 25/5/84, θα δώσει έμφαση στις εντυπωσιακές εκτελεστικά φιγούρες του, ενώ ο γηραιότερος Αργύρης Αγγέλλου (16/6/78 στην αριστοτεχνική και αβίαστη κίνησή του.

Και οι δύο διακατέχονται από την αέρινη κίνηση του Δίδυμου, χορεύοντας με χάρη ενός φτερού, που ακολουθεί τον άνεμο. Κι αν με ρωτήσετε ποιός από τους δύο είναι «πιο καλλιτέχνης» θα διαλέξω τον Κώστα Μαρτάκη που έχει σίγουρα ένα τετράγωνο της γενέθλιας Σελήνης του με τον Ποσειδώνα. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει καθόλου με το αποτέλεσμα της «μονομαχίας».





Στις 23.30 το βράδυ που είναι το αποκορύφωμα των ψήφων, η Σελήνη που καθορίζει τη μάζα, θα βρίσκεται στον Σκορπιό, ενώ στις 12.30 περίπου, που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα θα βρίσκεται στις 13ο του ζωδίου.

Η απόλυτη σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό του Αργύρη Αγγέλου, θα τον κάνει να κινηθεί πρωτότυπα και συναρπαστικά, επιλέγοντας να χορέψει, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα πρότυπα.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Άρη και τον Κρόνο του, κάτω από την πίεση του τελικού, μπορεί να προξενήσει κάποια μικροατυχία, από βιασύνη, ανυπομονησία, αλλά και από υπερβολικό ζήλο.

Το τετράγωνο του διελαύνοντα Δία από τον Ταύρο προς την Αφροδίτη του στο Λέοντα, θα δώσει μία τάση υπερβολής, ενώ το τρίγωνο της Σελήνης από το Σκορπιό, σε τρίγωνο με τον προοδευμένο του Δία, τοποθετεί την τύχη σαν αόρατη παρτενέρ του.

Το τρίγωνο του διελαύνοντα Ήλιου από τους Διδύμους με τη Σελήνη του από το Ζυγό, πέρα από την ακτινοβολία και την ενέργεια που θα του χαρίσει, μπορεί να συμβάλλει στην αποδοχή του από το κοινό.

Στοιχείο κλειδί για μια ενδεχόμενη πρωτιά είναι η προοδευμένη Σελήνη του που βρίσκεται στον Αιγόκερω και «κοντοζυγίζεται» πάνω στην ανοικτή αντίθεση Δία-Δήμητρας. Αν οι όψεις Σελήνης-Δία ή Σελήνης-Δήμητρας σχηματίζονται αυτήν την περίοδο (δεν γνωρίζουμε επακριβώς την θέση της Σελήνης), τότε για να χάσει ο Αγγέλου, θα πρέπει να συμβούν ...σημεία και τέρατα!





Από την άλλη ο Κώστας Μαρτάκης με σύμμαχο το Δία σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του Ήλιου του Ερμή, θα στοχεύσει στο καταλληλότερο κομμάτι γι αυτόν, αναδεικνύοντας τα δυνατά του σημεία.

Ο διελαύνων Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη του, ωθώντας τον να χορέψει με άκρως ερωτική διάθεση και στυλ, ενθουσιάζοντας με το θέαμα που θα προσφέρει.

Η Σελήνη από το Σκορπιό, θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο, έχοντας νευρικότητα και ένταση στις εμφανίσεις του, ενώ ίσως να μην αποφύγει και κάποιες κόντρες, που εμείς πιθανότατα δεν θα μάθουμε και αφορούν το γυναικείο φύλο.

Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία του από τον Αιγόκερω, είναι μια πολύ καλή όψη, που επιβεβαιώνει κι αυτή με τη σειρά της, τη σύμπνοια των όψεων με το συναγωνιστή του.

Ο προοδευμένος Ήλιος και Αφροδίτη του σχηματίζουν εξάγωνο με τον διελαύνοντα Δία, γεγονός που μπορεί να του εξασφαλίσει μια επιτυχία και αναγνώριση, αφού η τύχη είναι με το μέρος του, ακόμα και αν δεν βγει αυτός νικητής. Το μέγα ...μυστήριο όμως προκύπτει από την αντίθεση του προοδευμένου Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που κατά τεκμήριο δεν συνδέεται άμεσα με επιτυχίες αλλά δείχνει να έχει σχέση με την συμμετοχή του Κώστα Μαρτάκη σε μια ανθρωπιστική προσπάθεια.



Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα άλλωστε, ο πραγματικός νικητής θα είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός του παιχνιδιού.





Όσο για τους Δίδυμους ζωδιακά φιναλίστ, το σίγουρο είναι πως η φιλοδοξία, ωχριά μπροστά στη διασκέδαση και στο κέφι που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους. Και οι δύο έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να κερδίσουν όχι μόνο από αστρολογικής πλευράς, αλλά και βάσει των δυνατοτήτων, που έχουν επιδείξει. Το ότι δεν γνωρίζουμε ακριβή ώρα γέννησης για κανέναν, κάνει παρακινδυνευμένη κάθε πρόβλεψη.

Παρ’ όλα αυτά λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα υπάρχοντα αστρολογικά δεδομένα σε συνδυασμό με τις έως τώρα βαθμολογικές στατιστικές και το γεγονός πως το κοινό αποφασίζει πάνω απ’ όλους, ο Αργύρης Αγγέλου είναι ο πιθανότερος νικητής, αυτού του dancing.

astrology



"