Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Euro 2012: «Τρίποντο» για τη Δανία

http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/04ef779c9e95a9b98a8b515b87d01866_L.jpgΗ Ισλανδία υποδέχεται τη Δανία για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου...

με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης.













Ισλανδία: Χωρίς νίκη και μόλις ένα πόντο έχει συλλέξει η Ισλανδία, στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές για τον 8ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2012 και δεν έχει άλλο στόχο από μια αξιοπρεπή παρουσία στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Στο τελευταίο παιχνίδι, πήρε τον πρώτο της βαθμό, μετά την «λευκή» ισοπαλία στην Κύπρο. Παίκτες από την εθνική U-21 που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούνιο κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιοχάνενσον. «Δεν είναι επιτυχία που έχουμε μόλις έναν βαθμό στον όμιλο γι’ αυτό το παιχνίδι με τη Δανία, είναι κρίσιμο. Έχουν παίκτες με μεγάλη εμπειρία, αλλά οι διαφορές μας δεν είναι τόσο μεγάλες» το σχόλιο του προπονητή. Αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή ο στόπερ της Γκέτεμποργκ Σίγκουρτσον, τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός χαφ Γιόνσον.





Δανία: Την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη ψάχνουν οι Δανοί, αφού στις δύο… απόπειρες μακριά από την έδρα της, είχε μια ήττα από την Πορτογαλία, ενώ την τελευταία αγωνιστική πήρε τον βαθμό (1-1) στη Νορβηγία. Ισοβαθμεί με την Πορτογαλία στην 2η θέση με 7 βαθμούς και θέλει μόνο νίκη, στο θεωρητικά πιο εύκολο εκτός έδρα αγώνα του ομίλου. Δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή ο επιθετικός Ρασμούσεν, ο στόπερ Κρόλντρπουπ, ο τερματοφύλακας Κρίστιανσεν, ο μπακ Σιμπερμπάουερ και μέσος Τόμσεν. Τέσσερις παίκτες από την U-21, κάλεσε ο Μόρτεν Όλσεν στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται και ο τερματοφύλακας Κάσπερ Σμάιχελ, που ενδέχεται να ντεμπουτάρει με το εθνόσημο.





Tips





*21 φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες, με τους Δανούς να έχουν 17 νίκες και 4 ισοπαλίες, ανεξαρτήτου έδρας.





*Over 2,5 γκολ τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της Ισλανδίας στον όμιλο.





*Under 2,5 γκολ οι 9 από τους 12 πιο πρόσφατους επίσημους αγώνες της Δανίας.





Πρόταση: Θεωρητικά το πιο εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι είναι αυτό για τη Δανία. Αν θέλει να έχει πιθανότητες πρόκρισης, θα πρέπει να πάρει το «τρίποντο» σε μια έδρα από όπου πέρασαν τόσο η Νορβηγία όσο και η Πορτογαλία. Διπλό στο 1,71 από την 10bet.



bettv



"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE