Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Προκριματικά Euro: «Εκδρομή» για τους Γερμανούς

http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/e561154d052884cda799d27fd8beb223_L.jpgΗ αναμέτρηση μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Γερμανίας είναι το ένα…

και μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα για τον πρώτο όμιλο της φάσης των προκριματικών του Euro 2012.





Οι Γερμανοί ταξιδεύουν στο Μπακού με στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση.







Αζερμπαϊτζάν: Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ο Μπέρτι Φογκτς ξέρει ότι στο ενδεχόμενο θετικού αποτελέσματος, το όνομα του για κάποιες μέρες τουλάχιστον θα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος μεταξύ των συμπατριωτών του και έχει προετοιμάσει την ομάδα του με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Την Παρασκευή κόντρα στο Καζακστάν ηττήθηκαν με σκορ 2-1 και επέστρεψαν με άδεια χέρια στη βάση τους.



Γερμανία: Δεν υπάρχει περίπτωση να αμφισβητηθεί η πρωτιά των «πάντσερ» που πλέον έχουν περιθώρια… απωλειών. Ας μη ξεχνάμε ότι αγωνίζονται με σημαντικές απώλειες (Κλόζε, Μπάλακ, Μπόατεγκ,, Μερτεζάκερ, Κεντίρα). οι Γερμανοί όμως ταξίδεψαν με στόχο την έβδομη σερί νίκη στον όμιλο. Την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισαν την Αυστρία με σκορ 2-1 και βρίσκονται μόνοι κι έρημοι στην κορυφή του 1ου ομίλου με 18 βαθμούς.



Tips



  • Στους τελευταίους πέντε αγώνες, το Αζερμπαϊτζάν έχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες.

  • Στα τέσσερα από αυτά και τα οποία έχασε έληξαν over 2,5

  • Από την άλλοι οι Γερμανοί έχουν μόνο νίκες στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις, με πέντε εξ αυτών over 2,5.







ΠΡΟΤΑΣΗ: Σίγουρη θεωρείται κι εδώ η νίκη των Γερμανών, οι οποίοι έστω και με απώλειες θα κάνουν επίδειξη δύναμης. Η απόδοση του άσου είναι όπως είναι λογικό σε χαμηλά επίπεδα και για αυτό το λόγο δεν αξίζει να ποντάρουμε.



bettv

"