Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ελένη Μενεγάκη: H τηλεόραση δεν ανήκει σε κανέναν

Ελένη Μενεγάκη: «H τηλεόραση δεν ανήκει σε κανέναν» Γεμάτη νόημα και με μεγάλη δόση αυτοκριτικής ήταν η ανάλυση της Ελένης Μενεγάκη για τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση. Από το.. . τηλεοπτικό μέλλον της Ευγενίας Μανωλίδου ξεκίνησε η Ελένη, στο δικό της κατέληξε. Και τί δεν είπε! Τι ότι η τηλεόραση δεν ανήκει σε κανέναν, τι ότι το κυνηγητό των παπαράτσι το βιώνουν όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης, μέχρι και σχόλιο για το τι θα έκανε εάν ήταν στην θέση της Ευγενίας έκανε!



«Εσύ θεωρείς ότι αυτό που της έκαναν να την βάλουν ένθετο στο πρωινό, της άρεσε;», την ρώτησε ο συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας, με εμφανή την πρόθεση να σχολιάσουν ΚΑΙ το αντίπαλο πρωινό ΚΑΙ την συγκεκριμένη απόφαση που κατά μεγάλο ποσοστό ανήκε στον Διευθυντή προγράμματος και πρώην σύζυγο της Ελένης Γιάννη Λάτσιο.



«Εσύ θεωρείς ότι όποιος δουλεύει στην τηλεόραση έχει πάρει κάποιο χαρτί που να λέει ότι κάθε χρόνο θα σκίζει; Η τηλεόραση δεν ανήκει σε κανέναν. Κανείς δεν έχει μια εγγύηση στα χέρια του που να λέει ότι κάθε χρονιά θα πηγαίνει καλά. Μπορεί την μια χρονιά να πάει καλά, την άλλη πιο μέτρια, την άλλη πιο αδιάφορα. Όλα παίζουν», απάντησε όλο νόημα η Ελένη, προφανώς αναφερόμενη ΚΑΙ στην δική της πορεία που όπως είναι λογικό, δεν ήταν πάντοτε η ίδια, αλλά είχε σκαμπανευάσματα.



«Είχε όμως μόνο επιτυχίες το τελευταίο διάστημα», ήταν η ένσταση των συνεργατών της.



«Μα τι μου λέτε τώρα; Δύο χρόνια είναι στην τηλεόραση η Ευγενία. Δεν είναι κύρια εργασία της η τηλεόραση. Άλλη δουλειά κάνει. Οπότε τι συζητάμε;» είπε σε ακόμη εντονότερο ύφος η βασίλισσα που λίγη ώρα μετά δεν έκρυψε το τι θα έκανε εκείνη εάν ήταν στην θέση της μπουμπούκας: «Εγώ εάν ήμουν στην θέση της Ευγενίας, θα στενοχωριόμουνα πολύ περισσότερο με κάποιες δηλώσεις που μπορεί να άκουγα, παρά εάν μια σεζόν ένα concept μου δεν πήγε τόσο καλά με προηγούμενη χρονιά. Εξάλλου δεν είναι οι δημοσιογράφοι που τελειώνουν και αρχίζουν καριέρες προσώπων στην τηλεόραση. Από την αρχή την κυνηγούσαν οι παπαράτσι. Ετσι ξεκίνησε η Ευγενία και έτσι ξεκινήσαμε όλοι μας. Μπήκε δυναμικά με μια εκπομπή προκλητική, άρα αυτό το ζήτημα, της πίεσης από τους παπαράτσι το λούστηκε από την αρχή. Αρα, κανείς δεν μπορεί να πει ότι έκανε κάποια πράγματα και μετά της συνέβησαν κάποια άλλα…».




gossip-tv.gr

"