Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

H Αγγελική Ηλιάδη με το νέο της σύντροφο στο πάρτι του γιού της

Πάρτι διοργάνωσε στο γιό της που έκλεισε τα έξι του χρόνια η Αγγελική Ηλιάδη σε παραλιακό μαγαζί της Γλυφάδας. Ποιος έκλεψε την παράσταση;Ο φερόμενος ως νέος της σύντροφος!













Εκτός από τους μικρούς φίλους του Μπαμπίνου εκεί ήταν και ο Κώστας Μηλιωτάκης. Ξέρετε ο άντρας με τον οποίο ο φωτογραφικός φακός έχει εντοπίσει με την Αγγελική ουκ ολίγες φορές αλλά αμφότεροι λένε ότι δε συμβαίνει τίποτα;


Η Αγγελική ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον Κώστα και στιγμή δε σταμάτησε να του ψιθυρίζει στο αυτί. Όταν το ζευγάρι δεν ήταν κολλημένο σαν βδέλλες , ο Κώστας έπαιζε με τον μικρό Μπαμπίνο.


Ο συνθέτης ασχολιόταν με το παιδί της συντρόφου του και με τα φουσκωτά παιχνίδια που υπήρχαν στο χώρο. Ακόμα και όταν ο μικρός έσβησε το κεράκι της τούρτας εκείνος ήταν από τους πρώτους που τον φίλησαν!


Το ζευγάρι που υποτίθεται πως δεν είναι μαζί όταν έφυγαν όλοι οι καλεσμένοι αναχώρησε για το σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα.


Να σας θυμίσουμε πως στη νέα δισκογραφική δουλειά της Αγγελικής υπάρχει ένα παιδικό νανούρισμα που τραγουδά η ίδια με το γιό της ενώ τη μουσική την έχει γράψει ο σύντροφός της.












"