Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Το όνομα της είναι Harris-Naomie Harris

Το όνομα της είναι Harris. Naomie Harris.

Υποδεχτείτε το, κατά πάσα πιθανότητα, νέο κορίτσι του Bond για την επικείμενη ταινία του πράκτορα 007...


Η νέα ταινία του θρυλικού James Bond με πρωταγωνιστή, για άλλη μια φορά, τον Daniel Craig, βρίσκεται ήδη στο αρχικό στάδιο παραγωγής με προσωρινό τίτλο το «Bond 23», οι φήμες όμως σχετικά με το ποια ηθοποιός θα πάρει τον πολυπόθητο ρόλο του Bond Girl έχουν οργιάσει εδώ και καιρό, με την είδηση που κυκλοφόρησε μόλις σήμερα να είναι η εγκυρότερη όλων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Entertainment Weekly, η επικρατέστερη ηθοποιός για τον ρόλο του νέο κοριτσιού του 007, είναι η Naomie Harris, γνωστή κυρίως από τον ρόλο της μάγισσας στο δεύτερο μέρος των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Σύμφωνα με πηγές, η Harris έχει συναντηθεί με τους παραγωγούς της ταινίας και, αν τελικά κερδίσει τον ρόλο, θα πάρει τη σκυτάλη από την Olga Kurylenko που διετέλεσε ως κορίτσι του James Bond στο «Quantum of Solace» το 2008 και την Eva Green του «Casino Royale» πίσω στο 2006.

Εν τω μεταξύ, ακούγονται φήμες πως η παραγωγή έχει προτείνει ήδη στον Javier Bardem τον ρόλο ενός από τους κακούς στη ταινία.

Τουλάχιστον ο Daniel Craig είναι η αμετάβλητη σταθερά που μας κάνει να περιμένουμε εναγωνίως τη νέα ταινία του βρετανού πράκτορα.



queen.gr

"