Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Οι κολλητές του Hollywood

"http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/69cd95c222f51083bda79d7d279af858_M.jpg?t=1307198471Είναι διάσημες, όμορφες, πετυχημένες, ζάμπλουτες, τις γνωρίζει η μισή...

–αν όχι όλη- υφήλιος και, όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, η μία θα τρέξει στην άλλη για συμπαράσταση, με χαρτομάντιλα και έναν κουβά παγωτό. Εντάξει, μπορεί να είναι χαβιάρι και σαμπάνια δίπλα στη πισίνα, αλλά καταλάβατε το νόημα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν πως οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι φίλες μεταξύ τους. Πως ο γυναικείος εγωισμός και η ματαιοδοξία των θηλυκών είναι τόσο μεγάλη που τους απαγορεύει να δημιουργήσουν αληθινή φιλία μεταξύ τους –όπως οι άντρες- και πως όσες το αρνούνται απλώς προσποιούνται για να καλύψουν τις λυκοφιλίες τους με τις άλλες γυναίκες.

Μην δίνετε σημασία σε τίποτε από όλα αυτά. Αν μπορεί να δημιουργηθεί ισχυρή φιλία ανάμεσα σε δύο γυναίκες που, συμπτωματικά, ζουν στον πλανήτη Hollywood και μάλιστα τα ονόματά τους είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα σε αυτόν, όλα μπορούν να γίνουν. Τα παρακάτω ζευγάρια κολλητών αποτελούν τα καλύτερα παραδείγματα γυναικείας φιλίας, σε μια βιομηχανία που δεν φημίζεται για τις καλές της προθέσεις.


courtney_cox_jennifer_aniston

Jennifer Aniston & Courteney Cox

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1994 στα, θρυλικά πλέον, «Φιλαράκια» και οι ρόλοι της Rachel και της Monica τις ακολούθησαν και στη πραγματική ζωή τους, καθώς είναι αχώριστες μέχρι και σήμερα. Η ίδια η Cox έχει δηλώσει πως αυτό που τις έφερε κοντά και τις κράτησε δεμένες για όσα χρόνια, είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους «Πιστεύω πως ο λόγος που αγαπώ τόσο πολύ τη Jennifer είναι πως πάντα νιώθω απόλυτα ασφαλής μαζί της».


KateHudsonLivTylerBurberryPartyJ1UxRg-9RJ1l

Kate Hudson & Liv Tyler

Η μία είναι κόρη της διάσημης ηθοποιού Goldie Hawn και του μουσικού Bill Hudson, η ίδια όμως θεωρεί πατέρα της τον ηθοποιό Kurt Russell, ο οποίος ουσιαστικά την μεγάλωσε μαζί με την Hawn σαν δικό του παιδί, μετά το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Hudson, και της έμαθε τα πάντα γύρω από την ροκ μουσική. Η άλλη είναι η κόρη του θρύλου της ροκ και τραγουδιστή των Aerosmith, Steven Tyler, επίσης διάσημη ηθοποιός. Και οι δυο τους μεγάλωσαν μέσα στο Hollywood και στη πορεία παντρεύτηκαν rock stars και απέκτησαν μαζί τους παιδιά. Πόσα κοινά στοιχεία να χρειάζονται παραπάνω για να δημιουργήσουν μια πολύ δυνατή φιλία που κρατά χρόνια;


keira-sienna-edge-uk-party

Keira Knightley & Sienna Miller

Βέρες Βρετανίδες, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλατό της ταινίας «The Edge Of Love» όπου συμπρωταγωνιστούσαν και έκτοτε είναι αχώριστες. Και οι δυο τους ασπάζονται ένα πιο εναλλακτικό στιλ, τόσο στο γούστο τους πάνω στη μόδα και τη κουλτούρα όσο και στις ταινίες που επιλέγουν να παίξουν. Όπως όμως είχε πει η Miller σε μια συνέντευξή της, ήταν ο «σπασίκλας» που κρύβουν και οι δύο μέσα τους, που τις ένωσε «Ανταλλάσουμε βιβλία. Την πρώτη φορά που είχα πάει στο σπίτι της Keira για δείπνο μιλούσαμε ώρες για βιβλία και ανταλλάξαμε μερικά. Παίζουμε χαρτιά και λύνουμε σταυρόλεξα μαζί».


110207_witherspoon_400X400

Kate Winslet & Reese Witherspoon

Φαινομενικά, τόσο από τις επιλογές τους στις ταινίες που πρωταγωνιστούν όσο και από την καταγωγή και τον τρόπο ζωής τους, οι δύο διάσημες ηθοποιοί δεν είναι το πρώτο ζευγάρι κολλητών που θα ερχόταν στο μυαλό κάποιου. Έφτανε όμως μια μετακόμιση και δύο μικρά πιτσιρίκια για να κάνουν την Winslet και την Witherspoon δύο από τις καλύτερες φίλες στο Hollywood. «Φανταστείτε την καλή μου τύχη όταν η Kate Winslet μετακόμισε στη γειτονιά μου», είχε πει σε μια συνέντευξή της το 2007 η Reese. «Μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε 'Χρυσό μου, ο Sam (Mendes, ο τότε σύζυγος της Winslet και επιτυχημένος σκηνοθέτης) λείπει σε γύρισμα και νομίζω πως τα παιδιά μας είναι στην ίδια ηλικία. Θα μπορούσαμε να τους κανονίσουμε ένα ραντεβού για παιχνίδι και, α, παρεμπιπτόντως, είναι σχεδόν 9 το βράδυ και δεν έχω πιει τίποτα, μήπως έχεις καθόλου κρασί;». Από τις πιο απολαυστικές γνωριμίες που έχουμε ακούσει ποτέ.


011311_gwyneth_stella_101902932

Gwyneth Paltrow & Stella McCartney

Άλλη μια περίπτωση γυναικών που ανατράφηκαν μέσα στον λαμπερό κόσμο του Hollywood, μιας και οι γονείς τους ήταν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα, αν και σε διαφορετικούς τομείς ο καθένας. Η Gwyneth, κόρη της διάσημης ηθοποιού Blythe Danner και του κινηματογραφικού παραγωγού Bruce Paltrow, έγινε μία από τις διασημότερες ηθοποιούς της γενιάς της και παντρεύτηκε τον Chris Martin, τραγουδιστή και ιθύνον νου του δημοφιλούς rock-indie συγκροτήματος Coldplay. O πατέρας της Stella μάλλον δεν χρειάζεται συστάσεις, όχι τουλάχιστον όταν μιλάμε για τον Paul McCartney και την ιστορία που έγραψε με το θρυλικό συγκρότημα των Beatles. Η κόρη του κατάφερε να γίνει μία από τις σπουδαιότερες σχεδιάστριες μόδας στον κόσμο, και ήταν αυτό ακριβώς το στοιχείο της μόδας, πέρα από το διάσημο βιογραφικό τους, που την έφερε κοντά με την Paltrow. Συν τις άλλοις, είναι και οι δυο τους μαμάδες με άπειρες ευθύνες και ασχολίες, κάτι που τις έφερε ακόμα πιο κοντά και, μάλιστα, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο. «Η κόρη μου Apple», είχε πει κάποτε η Paltrow, «έχει εξελιχθεί σε πολύ ικανή ιππέα και καθώς εγώ δεν αντέχω τα άλογα και την ιππασία, η Stella έχει αναλάβει να την πηγαίνει βόλτες». Και, φυσικά, η Paltrow βρίσκεται πάντα στην πρώτη σειρά όλων των επιδείξεων μόδας της κολλητής της, ενώ η γκαρνταρόμπα της αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από δημιουργίες της Stella.


queen

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE