Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Γνωστή αθλήτρια σε hot dvd

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_06/757656_Converted_2.jpgΣάλος έχει προκληθεί με ροζ dvd που έκανε γνωστή αθλήτρια και προκάλεσε…

αντιδράσεις. Μπορεί να παράτησε την πάλη, μπορεί να έφτασε τα 41 αλλά η Chyna κατά κόσμο Joan Marie Laurer το έκανε (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Δέχθηκε την πρόταση της Vivid (μεγάλης εταιρίας παραγωγής ταινιών πορνό) έκανε τα γυρίσματα και πλέον η ταινία είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Παράτησε το WWE πριν από 5 χρόνια, έγινε κολλητή της Anna Nicole Smith, βρέθηκε στα αζήτητα αλλά επανήλθε δριμύτερη. Η Chyna είναι βεβαίως η πρωταγωνίστρια και μαζί της ''παίζουν'' η Diana Prince, η Dylan Ryder (το πιάσατε το υπονοούμενο στο επίθετο;), η Dayna Vendetta (καινούργια στο χώρο αλλά θα φτάσει πολύ ψηλά), o Evan Stone κ.α. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα προσόντα της Chyna. Πριν από περίπου 10 χρόνια κυκλοφόρησε μια ταινία περίπου 20 λεπτών με ίδιο περιεχόμενο αλλά όχι τόσο καλή ποιότητα εικόνας, ενώ είχε κάνει και γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy.

Δεν γίνεται να σας δείξουμε το επίμαχο βίντεο αλλά πάρτε μια γεύση από την ύψους 1,80 και βάρους 82 κιλών γυμνασμένη Chyna.
gossip-tv"