Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η Jennifer Aniston;

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η Jennifer Aniston;Φήμες ή αλήθεια τα σχόλια για την αλλαγμένη εξωτερική της εμφάνιση...





Το πάλαι ποτέ «Φιλαράκι», είναι το αιώνιο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ίσως όχι τόσο λόγο της σχεδόν αδιάφορης εμφάνισής της, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αλλά περισσότερο γιατί όπως οι απλοί θνητοί σκοντάφτει, πέφτει και ξανασηκώνεται.



Στο λόφο του Hollywood μας έχουν συνηθίσει σε λαμπερούς γάμους, αστραφτερά χαμόγελα, πανάκριβα κοσμήματα και φορέματα υψηλής ραπτικής που αλλάζουν με το ρυθμό που οι απλοί άνθρωποι καταπίνουν. Εκεί που οι star έχουν σοκολατένια επιδερμίδα όλο το χρόνο, τα συμβόλαια είναι χρυσά και τα διαζύγια ακόμα πιο αποδοτικά, η Jennifer τόλμησε να τσαλακώσει το καλογυμνασμένο της κορμί και να απογυμνωθεί από μάσκες και ψεύτικα προσωπεία.



Με την ίδια ευκολία που παντρεύτηκε τον ωραιότερο άντρα της γενιάς του, Brad Pitt, χώρισε μερικά χρόνια αργότερα κλαίγοντας στον ώμο της κολλητής της. Η εθνική «απατημένη» της Αμερικής, δε δίστασε να μιλήσει για το χωρισμό της, το τρίτο πρόσωπο, τη ζωή σαν εργένισσα, τους επόμενους γκόμενους, ακόμα και τις πλαστικές επεμβάσεις.



Όχι, δεν παραδέχτηκε πως από τότε που έπαψε να είναι κυρία Pitt δε θα την αναγνώριζε ούτε η μάνα της αν την έβλεπε στο δρόμο, ούτε βγήκε να βροντοφωνάξει πως η καλύτερή της φίλη μετά την Courtney Cox είναι η πλαστική χειρουργική.



Παρ΄'ολ΄αυτά μίλησε με χιούμορ που θα ζήλευε ακόμα και ο Ζακ Γαλυφιανάκης (που πολύ αγαπάμε) για την επέμβαση που έκανε στη μύτη της καθώς το διάφραγμά της την εμπόδιζε να αναπνέει σωστά και τόνισε πως η εντυπωσιακή της εμφάνιση παρά τα σαράντα της χρόνια οφείλεται στη γιόγκα, το τρέξιμο και την καλή ζωή.



Φυσικά δεν την πιστεύουμε όταν δηλώνει πως δεν έχει επέμβει με κανένα τρόπο στα φυσικά της κάλλη και παρατηρώντας τις φωτογραφίες της ανά τα χρόνια παρατηρούμε μεγέθυνση στο στήθος της, εμφυτεύματα ή ενέσιμα στα χείλη που δίνουν περισσότερο όγκο, λέπτυνση της μύτης της τόσο στα πτερύγια όσο και στη βάση της, αλλά και πλαστικοποίηση του προσώπου της μέσω botox και άλλων θεραπειών.



Η «Rachel» κατάφερε με την πραγματική της ζωή αυτό που ίσως να μη μπορέσει ποτέ μέσω του μέτριου υποκριτικού της ταλέντου. Έγινε η ίδια είδωλο χιλιάδων γυναικών που στο πρόσωπό της αναγνώρισαν τον εαυτό τους, τις μάχες που δίνουν καθημερινά και όλες εκείνες που έχασαν χωρίς να το βάλουν κάτω.



Μπορεί στη διαδρομή η εξωτερική της εμφάνιση να μη μας θυμίζει πολλά με τη Jennifer Aniston του παρελθόντος, αλλά ποιος είπε πως ο καινούριος της εαυτός δε μας αρέσει το ίδιο και ακόμα πιο πολύ;

queen.gr



"