Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η Kate Middleton δεν είναι τζαμπατζού

Η Kate Middleton δεν είναι τζαμπατζού
Ψωνίζει ή όχι η Δούκισσα του Cambridge;









Τώρα που η Kate παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William όλοι οι οίκοι παρακαλάνε για να βάλει έστω και ένα μικρό κομμάτι ύφασμα που να φέρει το όνομά τους. Εξελισσόμενη στο επόμενο fashion icon της Αγγλίας, το καινούριο μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει καταφέρει κάθε δημιουργία που έχει φορέσει να ξεπουλήσει μέσα σε λίγα μόνο λεπτά από τα καταστήματα και το internet. Παρ' όλ' αυτά δε δείχνει να έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που αποκτά στιλιστικά και γι' αυτό το λόγο δεν πρόκειται να προμηθευτεί δωρεάν ρούχα από τους διεθνείς οίκου.



Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της, «η Δούκισσα του Cambridge δε θα δέχεται την προσφορά ενδυμάτων χωρίς χρέωση. Δεν πρόκειται ποτέ να συζητηθεί η τιμή των ρούχων της καθώς θα παραμείνει απόρρητη μεταξύ των σχεδιαστών και της Κate. Επίσης, δε θα δεχτεί δωρεάν δημιουργίες για το ταξίδι της σε Καναδά και Καλιφόρνια».



Τώρα θα μας ρωτήσετε εύλογα, «τι ανάγκη έχει η Kate Middleton από δωρεές, κοτζάμ πρίγκιπα παντρεύτηκε». Γι' αυτό, το κορίτσι φάνηκε τιμιότατο κλείνοντας απλώς κάποιες συμφωνίες μειωμένων τιμών, λόγω κρίσης, ενώ πολλές φορές αρκείται ακόμα και σε δημιουργίες του megastore Zara.



Τελικά μήπως η Kate, θέλει να γίνει η «Δούκισσα του λαού»;



queen.gr

"