Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Kate Moss: Tελικά αυτή η νύφη τι νυφικό θα φορέσει;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/2b84f8021f7308aa36f75acde17e326b_M.jpg?t=1308897970Σε μια εβδομάδα ο δεύτερος πιο πολυσυζητημένος…



βρετανικός γάμος θα αποτελεί πλέον γεγονός, με πολλές λεπτομέρειες ακόμη να μην έχουν αποκαλυφθεί.

Η Kate Moss, μετά την Kate Middleton είναι η δεύτερη πιο πολυσυζητημένη νύφη αυτή τη στιγμή στη Βρετανία. Όμως για τον πολυσυζητημένο γάμο της που θα γίνει την πρώτη Ιουλίου δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες.

Καθώς η Kate ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι των εντυπώσεων, έχει βάλει όσους ενδιαφέρονται σε ένα ασταμάτητο κυνήγι πληροφοριών δίνοντας τους μόνο ψίχουλα. Έτσι, λοιπόν, αφού στις αρχές του Ιούνη άλλαξε την ημερομηνία τέλεσης του μυστηρίου από τις δύο στην πρώτη Ιουλίου, αφού μάθαμε πως ο Mario Testino θα είναι ο επίσημος φωτογράφος και αφού χθες κυκλοφόρησε και η λίστα γάμου, σήμερα ερχόμαστε να ασχοληθούμε και πάλι με το νυφικό της.

Πίσω, λοιπόν, στις αρχές Φεβρουαρίου είχε διαρρεύσει πως το νυφικό θα φέρει την υπογραφή του John Galliano. Όμως, μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο με τα αντισημιτικά σχόλια, ο Jamie Hince, o αρραβωνιάρης της Kate, έσπευσε αμέσως να το διαψεύσει. Λίγες ημέρες αργότερα η σχεδιάστρια Vivienne Westwood δήλωσε πως η Kate θα σχεδιάσει η ίδια το νυφικό της.

Στις αρχές του μήνα, όμως, η φημολογία ξαναφούντωσε και πολλοί υποστήριξαν πως ο Galliano βγήκε από την αποτοξίνωση και εργάζεται σε ένα studio στη Νέα Υόρκη μαζί με το σύντροφό του Alexis Roche πάνω στο πολυσυζητημένο νυφικό. Χθες, όμως, που ο John Galliano δικαζόταν στο Παρίσι ανέφερε πως ήταν σε αποτοξίνωση για τέσσερις μήνες συνεχόμενα (δύο μήνες στην Αμερική και δύο στην Ελβετία), οπότε χρόνος να ασχοληθεί με το νυφικό της Kate δε φαίνεται πουθενά να υπάρχει. Τι θα βάλει, όμως, η Kate; Σίγουρα δεν το έχει αφήσει στην τύχη και μάλλον ο John Galliano θα κάνει και πάλι το θαύμα του.

queen

"