Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο πιο πιστός πελάτης των Mac donalds έχει φάει μέχρι σήμερα 25.000 big mac!!

"Εικοσιπέντε χιλιάδες big mac έχει φάει μέχρι σήμερα ένας συνταξιούχος δεσμοφύλακας στις ΗΠΑ, 39 χρόνια από τη στιγμή που αγόρασε το πρώτο του. Ο Ντον Γκορσκ, ο πιο πιστός πελάτης των Μακ Ντόναλτς όπως φαίνεται, είχε τιμηθεί με το βραβείο Γκίνες τρία χρόνια πριν όταν είχε φτάσει τα 22.000 big mac. Αυτή την φορά, το γιόρτασε σε μια μικρή τελετή στα mac donalds της περιοχής του.

Ο Γκορσκ, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στην ντοκιμαντέρ super size me, που ερευνούσε την βιομηχανία γρήγορου φαγητού, είναι φυσιολογικός ενώ περπατάει αρκετά. Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα οι τελευταίες του εξετάσεις ήταν κανονικές με την χοληστερίνη του σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ο Γκορσκ αγοράζει bic mac σε ποσότητες στην αρχή και το τέλος κάθε βδομάδας έτσι ώστε να τα καταψύχει και να μην χρειάζεται να πηγαίνει στο μαγαζί κάθε μέρα. Η τελευταία φορά μάλιστα που έμεινε χωρίς bic mac ήταν την γιορτή των ευχαριστιών του 200 οπότε και ξέχασε να πάει να αγοράσει ενώ όταν το θυμήθηκε το κατάστημα ήταν κλειστό.

Ο γκορσκ σκοπεύει να συνεχίζει να τρώει bic mac. Όπως είπε και ο ίδιος αστειευόμενος, όταν θα πρέπει η γυναίκα μου να τα βάζει στο μπλέντερ τότε θα σταματήσω.
"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE