Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η Ελληνίδα συνοδός του Mel Gibson

Έκανε οκτώ παιδιά και χώρισε έπειτα από 25 χρόνια γάμου τη γυναίκα του για μια 30χρονη. Δύο χρόνια ύστερα από αυτό, ο Mel Gibson χώρισε ΚΑΙ την Οksana Grigorieva για τα μάτια μιας (!!!) Ελληνίδας, ακόμη μικρότερης.

Ο 56χρονος ηθοποιός βγαίνει με μοντέλο από την Ελλάδα, ονόματι Στέλλα Μουζή, η οποία μετρά μόλις 25 χρόνια ζωής. Το νέο αμόρε του ηθοποιού, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις φωτογραφίσεις φετιχιστικού και Gothic περιεχομένου, εμφανίζεται ολοένα και συχνότερα στο πλευρό του το τελευταίο διάστημα.


Πρόσφατα περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί των βραβείων για τα Fetish Film Festival, που έγιναν στο Los Angeles. Οι φωτογραφίες όμως που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους ήταν αυτές που τραβήχτηκαν στο trendy Sky Bar του Δυτικού Hollywood, μετά το γεύμα τους σε εστιατόριο της περιοχής.

Τα διεθνή tabloids αναφέρουν ότι η Στέλλα είναι η μόνη που έχει καταφέρει να επισκεφθεί το σπίτι του ηθοποιού στο Malibu. Η Στέλλα έχει κάνει φωτογράφιση για το ελληνικό «Maxim» το 2008 ΚΑΙ το μεγάλο της… μυστικό είναι ότι βρίσκεται στο Los Angeles με visa επισκέπτη! Η ίδια, βέβαια, ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή θα την ανανεώσει, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα γίνει αυτό...

Δεν μένει παρά να δούμε πόσα θα κρατήσει το νέο ειδύλλιο, καθώς, ως γνωστόν, ο Mel, εκτός από επιρρεπής στο ωραίο φύλο, είναι εξίσου επιρρεπής και στις συχνές αλλαγές…

Δείτε φωτογραφίες της Στέλλας Μουζή






Star.gr
yahoo.gr

"