Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

NBA: Do or die για Μάβερικς!

NBA: «Do or die» για Μάβερικς!
Και αν η φράση κομβικό παιχνίδι έχει επιτομή, αυτήν τη βρίσκει στον τέταρτο τελικό...


του φετινού NBA, με τους Μάβερικς να θέλουν μόνο νίκη απέναντι στους Χιτ, αφού σε διαφορετική περίπτωση λένε… «αντίο ζωή»!





Η ήττα με 86-88 τα ξημερώματα της Δευτέρας, έχει φέρει «με την πλάτη στον τοίχο» τους Τεξανούς, οι οποίοι υποδέχονται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα τους «Big Three» του Μαϊάμι, με σκοπό να ισοφαρίσουν εκ νέου τη σειρά των μεγάλων τελικών.



Με την ψυχολογία στον… Θεό θα πατήσουν στο παρκέ του «American Airlines Center» οι Χιτ, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν άμεσα τις υποσχέσεις τους πράξη, όταν έβγαιναν και διατυμπάνιζαν μετά την εντός έδρας ήττα στο δεύτερο παιχνίδι πως είναι απλά οι καλύτεροι.



Έπεται συνέχεια όμως…





ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ – ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ (+3.0)



Μια απολύτως δίκαιη ήττα γνώρισαν οι Μάβερικς τα ξημερώματα της Δευτέρας μέσα στο Ντάλας (86-88), αφού αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πως οι Χιτ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χτίζοντας μάλιστα σε δύο περιπτώσεις μεγάλες διαφορές της τάξης των 13 και των 14 πόντων. Ο μεγάλος Ντιρκ Νοβίτσκι έμελλε να είναι και ο μοιραίος για την ομάδα του, αφού παρά τους 34 πόντους και τα 11 ριμπάουντ που είχε, αστόχησε στο κρίσιμο τελευταίο σουτ που δεν πήγε το ματς στην παράταση. Και τί να του πεις βέβαια του τεράστιου Ντιρκ, όταν δεν είχε συμπαράσταση στο σκοράρισμα ούτε από τον Σον Μάριον, ο οποίος «κόλλησε» στους 10 πόντους από το πρώτο μισό του αγώνα. Απαραίτητη η συνεισφορά και των υπολοίπων, αν βέβαια οι «Μαβς» θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους για την απώλεια του αντίστοιχου τίτλου του 2006 και να πανηγυρίσουν το πρώτο δαχτυλίδι της ιστορίας τους.





Έχοντας έναν «διαστημικό» Ντουέιν Ουέιντ στις τάξεις τους, οι Χιτ ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας και με την ψυχολογία στα ύψη, πάνε στο τέταρτο ματς της σειράς των τελικών, με σκοπό να «στραγγαλίσουν» τους Μάβερικς και να δώσουν ένα καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα στο «ματς μπολ» που θα ακολουθήσει μπροστά στο κοινό τους. Τί και αν ο Σποέλστρα δεν έχει βάθος πάγκου; Όταν οι «Big Three» σκοράρουν συνολικά 64 από τους 88 πόντους της νίκης, μάλλον του περισσεύει! Οι υπερηHeatηχοί του Μαϊάμι θέλουν να ξεμπερδεύουν και να φύγουν για διακοπές. Με νέο διπλό στο Τέξας είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρουν… Οι απαντήσεις, σε λίγες ώρες!





ΠΡΟΤΑΣΗ: Επιμένουμε με Μάβερικς… Δεν μπορεί, το πήραν το μάθημά τους και πλέον δεν θα τα περιμένουν όλα από τον Γερμανό τους. Κιντ και Μάριον, μαζί και ο Τέρι, θα βοηθήσουν τον Ντιρκ Νοβίτσκι για να ισοφαρίσει εκ νέου τη σειρά! Η νίκη των «Μαβς» με πάνω από 3 πόντους διαφορά, με την απόδοση στο 1.97! Οι Χιτ μάλιστα δεν θα ξεπεράσουν τους 92 πόντους (Under 92 δηλαδή), δίνοντάς μας και την τιμή του 1.83! Μόνο στην 10Bet.com!





bettv.gr

"