Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

NBA: Ντάλας είναι η ώρα σου!

http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/dafb511f143996cb64203b9f51a5ef76_L.jpgΝα συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ...

θέλουν οι Μάβερικς, κυνηγώντας τη δεύτερη νίκη (και το «κεφάλι» στη σειρά) κόντρα στους Χιτ, με «φόντο» το πρώτο «δαχτυλίδι» της ιστορίας τους!





Το σκηνικό μεταφέρεται πλέον στο Τέξας και το «American Airlines Center», εκεί όπου ο Ντιρκ Νοβίτσκι και η παρέα του θα προσπαθήσουν να μην κάνουν χατίρια στους «Big Three» του Σποέλστρα, κατακτώντας τις δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έπονται.



Η αρχή βέβαια θα γίνει στον τρίτο τελικό του NBA τα μεσάνυχτα της Κυριακής…





ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ - ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ (+2.5)



Το γεγονός πως κατάφεραν αν ανατρέψουν διαφορά 15 πόντων στο τελευταίο επτάλεπτο του δεύτερου τελικού (τελικό σκορ 93-95), ίσως να αποδεικνύει πως είναι της μοίρας τους… γραφτό, το 2011 να είναι η χρονιά κατά την οποία θα πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρόπαιο στην ιστορία του NBA. Οι εφτάψυχοι» Μάβερικς του Ρικ Καρλάιλ, του Σον Μάριον και πολύ περισσότερο του Ντιρκ Νοβίτσκι φώναξαν «παρών» και δείχνουν αποφασισμένοι να πάνε μέχρι και το τέλος της διαδρομής. Ο Γερμανός δεν σκέφτεται καν τον τραυματισμό του στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού χεριού («κληρονομιά» από τον πρώτο τελικό), το έδειξε και τα ξημερώματα της Παρασκευής σημειώνοντας 5 πόντους στα τελευταία 26’’, εκ των οποίων οι 2 ήταν αυτοί που ολοκλήρωσαν την επική ανατροπή απέναντι στον Λεμπρόν και την παρέα του.



Ιδανικοί αυτόχειρες απεδείχθησαν οι Χιτ στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών του φετινού NBA, αφού κατάφεραν να απολέσουν προβάδισμα 15 πόντων (88-73) στα τελευταία επτά λεπτά του αγώνα, χάνοντας πλέον το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους Μάβερικς. Οι Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ κατηγορήθηκαν (μεταξύ άλλων) και από τον Τσαρλς ΜπάρκλεΊ, για αλαζονική συμπεριφορά και… ανάλαφρη αντιμετώπιση του δεύτερου τελικού, παρά τους 56 πόντους που πέτυχαν μαζί. Σκοπός όλων στο στρατόπεδο των Χιτ, να πάρουν το διπλό στο Τέξας τα μεσάνυχτα της Κυριακής και να ανακτήσουν τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για την κατάκτηση του φετινού δαχτυλιδιού.




Η πρόταση: Αντικειμενικός εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να είμαι… Στο κάτω - κάτω αυτό μας ωφέλησε στον δεύτερο τελικό της σειράς, αφού το 2.80 που είχα προβλέψει για το διπλό των «Μαβς» δεν μας «χάλασε»… Ο θαυμασμός και η εκτίμηση στο πρόσωπο του Ντιρκ Νοβίτσκι δεδομένα! Το ίδιο και για τη συνολική δουλειά στις τάξεις των Μάβερικς, οι οποίοι θα νικήσουν «σπάζοντας» και το χάντικαπ των 2.5 πόντων των Χιτ, με την απόδοση στο 1.92! Χαμηλό το τελικό σκορ του τρίτου αγώνα, κάτω από τους 188.5 πόντους όπως άλλωστε ολοκληρώθηκαν και οι δύο πρώτοι! Η 10Bet.com μας δίνει έξτρα κίνητρο για ποντάρισμα, με την απόδοση στο 1.94!





bettv

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE