Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ερώτηση για Λοδέιρο

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/e2a86fc7c9c8b8454d8976d0f099abd7_L.jpg?timestamp=1307177031Ο Εντουάρντο Μαθία φέρεται να έχει υποβάλει ερώτηση στον Άγιαξ σχετική με την αγοραστική αξία του Νικολάς Λοδέιρο...



Ύστερα από το διαφαινόμενο ναυάγιο στην περίπτωση του Νταβίντ Πιζάρο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις επαφές με άλλους παίκτες αντίστοιχου βεληνεκούς. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» έχει προσεγγίσει την περίπτωση του 21χρονου Λοδέιρο.

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού άσου λήγει σε έναν χρόνο και σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα οποία αντιμετώπισε φέτος, δημιουργείται η πεποίθηση πως οι απαιτήσεις του Άγιαξ θα είναι μειωμένες. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από την Νασιονάλ Μοντεβιδέο έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει πως η σημερινή του τιμή είναι γύρω στο 1.5 εκατομμύριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης εξετάζεται από την Μπενφίκα, η οποία δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη προσφορά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος είναι ο 21χρονος Ουρουγουανός άσος...






onsports

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE