Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σουάρεθ σε πρώτο πλάνο

http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/article/2011_06/suarez_5611.jpgΟ 24χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης...

Μάριο Σουάρεθ, είναι ο νέος στόχος του Θρύλου από τη στιγμή που η Βαλενσιέν δεν ρίχνει τις απαιτήσεις τις για τον Σάντσες και ο ίδιος δεν αποφασίζει. «Θηρίο» ο Μαδριλένος χαφ που μπορεί να αποκτηθεί σχετικά εύκολα από τους «ροχιμπλάνκος».
Ο Μάριο Σουάρεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο επόμενος στόχος του Θρύλου από τη λίστα με τους αμυντικούς χαφ. Πρώτος στόχος παραμένει ακόμη ο Κάρλος Σάντσες, όμως τα 4 εκ. ακατέβατα που ζητάει η Βελενσιέν σε συνδυασμό με το ότι ο ίδιος ο Κολομβιανός δήλωσε ότι θα μας κάνει τη… χάρη να αποφασίσει σε περίπου δύο μήνες, όταν δηλαδή ολοκληρωθεί το Κόπα Αμέρικα, αναγκάζουν τον Θρύλο να προχωρήσει παρακάτω.

Μοιραία, πλέον, ο Ολυμπιακός έχει στραφεί σε άλλες πρωτοκλασάτες λύσεις για την κάλυψη της θέσης του βασικού ανασταλτικού μέσου και ο Σουάρεθ είναι μια από αυτές, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του «Γαύρου». Ο 24χρονος (24/02/1987) μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως παραχωρείται έναντι 2,5 εκ. ευρώ από τους «ροχιμπλάνκος» και η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται ως «ευκαιρία» από τον Εντουάρντο Μαθία. Η υπόθεση μάλιστα δεν θα δυσκολέψει καθόλου τον Ολυμπιακό αν αποφασίσει να κινηθεί για τον Μαδριλένο άσο, αφού ο υπεύθυνος μεταγραφών των «ερυθρόλευκων» διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν. Μάλιστα, η Ατλέτικο έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και δεν είναι άλλος από τον Γκάμπι της Σαραγόσα, για τον οποίο επίσης ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός. Στην παρούσα φάση, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν κάνει τις πρώτες κινήσεις προς την περίπτωση του Σουάρεθ, όμως είναι άγνωστο ακόμη αν ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα στα 24 του.

Ο Μάριο Σουάρεθ είχε φέτος 27 συμμετοχές, 19 ως βασικός, με την Ατλέτικο και πρόκειται για ένα πραγματικό «θηρίο» που κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή του γηπέδου. Με ύψος 1,87, πρόκειται για ένα αμυντικό χαφ-σκυλί, που όμως έχει ταυτόχρονα μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι του. Πέρα από τα χαρακτηριστικά του που αφορούν στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, διαθέτει επίσης εξαιρετική τεχνική, πολύ καλό μακρινό σουτ και φυσικά μεγάλη ικανότητα στο «ψηλό» παιχνίδι, λόγω του ύψους του βεβαίως. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα της την περίοδο 2005/06. Έπειτα, παραχωρήθηκε δανεικός σε Βαγιαδολίδ και Θέλτα πριν πουληθεί τελικά στη Μαγιόρκα το 2008. Αγωνίστηκε σε αυτή για δυο σεζόν, πριν τελικά η Ατλέτικο τον φέρει ξανά στη Μαδρίτη πέρσι το καλοκαίρι.

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE