Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Ποια είναι η νέα Playmate; Δείτε καυτές φωτογραφίες της από το παρελθόν!

Ποια είναι η νέα Playmate; Δείτε καυτές φωτογραφίες της από το παρελθόν!  Δείτε καυτές φωτογραφίες της Ηρώς Λεγάκη, Playmate 2011.
Ποια η «βραζιλιάνα» Ηρώ Λεγάκη που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Playmate 2011;


Η Ηρώ Λεγάκη μετά από αγώνα πολλών ημερών κατάφερε να στεφθεί Playmate 2011ανάμεσα σε 12 διαγωνιζόμενες. Το Fimes.gr έψαξε και βρήκε πληροφορίες και φωτογραφίες της Ηρώς Λεγάκη που πολλοί δεν γνώριζαν.
Με αμφιλεγόμενη καταγωγή, η Ηρώ Λεγάκη ξεκίνησε την καριέρα της ως σέξι χορεύτρια και τελικά μεταπήδησε στο χώρο του αισθησιακού μόντελινγκ.
Μετά από πολύ ιδρώτα, κάστινγκ και πασαρέλες, η Ηρώ Λεγάκη πήρε μία θέση στα Playmate 2011, όπου και νίκησε χάρη στα προσόντα που της χάρισε η φύση -και όχι μόνο.
Κόντρα στην «παράδοση» που θέλει τις περισσότερες νικήτριες των Playmate να είναι ξανθιές, η 20χρονη καλλονή με τα γατίσια μάτια είναι μελαχρινή.
Η Ηρώ Λεγάκη έχει δύο μεγάλες αγάπες, την γυμναστική και τον χορό, με τον οποίο και ασχολείται επαγγελματικά. Μάλιστα, σε αυτές τις αγάπες οφείλει και το καλογυμνασμένο της κορμί.
Η Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη αναδείχθηκε από τις ψήφους κοινού και κριτικής επιτροπής.
Στον διαγωνισμό μάθαμε οτι η Ηρώ Λεγάκη κατάγεται από την Νάξο και την Κέρκυρα. Στο προφίλ της στο Facebook βέβαια, η ίδια υποστηρίζει οτι κατάγεται από τη Βραζιλία (κλικ δεξιά για μεγέθυνση).
Δείτε καυτές φωτογραφίες της Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη από το παρελθόν:


Πηγή: fimes.gr