Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Sean Bean: ο άντρας ο πολλά βαρύς

"http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/3b9b8f46e37ffc863eeeba57ca8fba6a_M.jpg?t=1308114419Από τις επικές μάχες του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Game of Thrones»...



ο Βρετανός ηθοποιός πέρασε στα καθημερινά μαχαιρώματα.

Όχι μεταφορικά μαχαιρώματα, όπως λέμε πισώπλατα σχόλια και τέτοια. Κυριολεκτικά μαχαιρώματα. Ο 52χρονος ηθοποιός που στο προτελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones», της σειράς του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου HBO στην οποία πρωταγωνιστεί, μας άφησε με το σαγόνι στο πάτωμα λόγω της εξέλιξης της ιστορίας του χαρακτήρα του, μαχαιρώθηκε στα αλήθεια σε ένα bar του Λονδίνου.



Το αρχετυπικό αρσενικό έπινε το ποτό του στο Camden, στο «Hill Bar» που είναι ένα από τα στέκια του στο Λονδίνο και, όταν πετάχτηκε έξω να καπνίσει ένα τσιγάρο, ένας περαστικός άρχισε να κάνει σχόλια για το μοντέλο April Summers, τη φημολογούμενη νέα φιλενάδα του. Ο Sean, όμως, δε σηκώνει μύγες στο σπαθί του (που έχει μάθει να το χειρίζεται καλά, μετά από τόσες επικές ταινίες) και τον πήρε στο κατόπι απειλώντας τον με βιαιοπραγίες αν δεν πάψει να μιλάει άσχημα για το κορίτσι. Το περιστατικό δεν τελείωσε έτσι απλά.



Όταν ο Sean βγήκε έξω να απολαύσει ένα ακόμα τσιγαράκι ο «αντίπαλός» του επέστρεψε, τον κάρφωσε στον ώμο με ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί και τον γρονθοκόπησε και στο πρόσωπο για επιστέγασμα. Ο Sean, ο άντρας ο σκληρός, δεν θέλησε να πάει στο νοσοκομείο να ρίξουν μια ματιά στα τραύματά του που περιελάμβαναν ένα κόψιμο στο χέρι και μια μελανιά στο μάτι. Μάλλον δεν ήθελε να θιγεί ο ανδρισμός του εμπρός στη νεαρή όμορφη ύπαρξη που συνόδευε. Ποια νεαρή; Μα την πέτρα του σκανδάλου, φυσικά. Την 22χρονη April Summers που δεν ξέρουμε, ακόμα, αν είναι φίλη ή φιλενάδα του ηθοποιού που χώρισε τον περασμένο Δεκέμβριο από την τέταρτη κατά σειρά σύζυγό του Georgina Sutclife.



Πάντως την τιμή της την υπερασπίστηκε αντρίκεια. Έκατσε να τις φάει χωρίς να βγάλει κιχ.


queen

"