Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Άναψε φωτιές ο σεξουαλικός χορός της Shakira!

"Φαίνεται πως η μέχρι τώρα ''χαμηλών τόνων'', κολομβιανής καταγωγής τραγουδίστρια, Shakira, ξεσάλωσε τελευταία αρκετά... Ύστερα από τις αγκαλιές και τα φιλιά που αντάλλαξε επί σκηνής με τον σύντροφό της, Gerard Pique, τώρα έρχεται να αναστατώσει και...

πάλι το κοινό αυτή τη φορά με ένα... προχωρημένο -για τα δικά της δεδομένα- βίντεο κλιπ.Η 34χρονη, φορώντας μόνο ένα σετ από σέξι... μαύρα εσώρουχα, επιδίδεται σε έναν άκρως ερωτικό χορό στον στύλο, αποκαλύπτοντάς μας -όσο ποτέ- το καλλίγραμμο σώμα της!


Είναι γνωστή η ελαστικότητα που έχει στις κινήσεις της, έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτή τη φορά τις επιδεικνύει αφήνοντας άφωνους τους πάντες στο νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι ''Rabiosa'', στο οποίο συμμετέχει και ο Pitbull!Το συγκεκριμένο βίντεο σίγουρα θα αφήσει άφωνους πολλούς, λόγω του σαγηνευτικού περιεχομένου του, που είναι εξίσου ''τολμηρό'' με παρόμοιες εμφανίσεις της Rihanna επί σκηνής και επί... τω έργω!Δες το βίντεο με τη Shakira να έχει καρέ καστανό μαλλί λίγο μετά τον χορό της στο στύλο:

tlife.gr
"