Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Διαγωνισμός skate 2011

Focus PocusFocus Pocus 2011 International skateboard contest...


Ο Αλέξης Φλωράκης για μια ακόμα χρονιά διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό skateboard με τίτλο Focus Pocus 2011 international skateboard contest.

Η διοργάνωση που γίνετε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας skateboardGoSkateboardingDay (21 Ιουνίου)δεν είναι ένας απλός διαγωνισμός, αλλά μια πραγματική γιορτή που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του αθλήματος να μαζευτούνε για μια ακόμα φορά από κάθε γωνία της Ελλάδας και να τσουλήσουν όλοι μαζί γιορτάζοντας έτσι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ο διαγωνισμός Focuspocus είναι ένας διαγωνισμός τροχοσανίδας πανελλήνιου χαρακτήρα κατηγορίας επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών.

Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν40από τους καλλίτερους αθλητές της χώρας, δίνοντας τον καλλίτερο τους εαυτό στον ιδικά διαμορφωμένο χώρο για το event, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τις ικανότητες τους. Πρόκειται για μια εκδήλωση διάρκειας δύο (2) ημερών που θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη.

Την πρώτη ημέρα (18 Ιουνίου) ημέρα Σάββατο στο πάρκο του Φωκά θα διεξαχθούν οι αγώνες κατηγορίας streetcontest, ενώ στο ίδιο χώρο θα γίνει προβολή ταινίας skateboard και το event θα πλαισιώνεται από τους ήχους του DJHarrisonThiefο οποίος θα συνοδεύσει μουσικά το κοινό στην περιήγηση του και τους συμμετέχοντες αθλητές στην προσπάθειά τους καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων.

Την δεύτερη ημέρα (19 Ιουνίου) θα γίνει συνάντηση των φίλων στην τροχοσανίδας με αφετηρία το καινούργιο πάρκο της παραλίας και από εκεί θα ξεκινήσουμε για skate κατά μήκος της παραλίας όπου σε επιλεγμένο χώρο στην περιοχή του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα διεξαχθεί το besttrickcontest.

Οι κεντρικοί στόχοι του Focuspocusskateboardcontest είναι: Να προβάλουμε τον σωστό και ασφαλή τρόπο χρήσης του skateboard στους νέους – αρχαρίους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα, μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού που θα βρίσκετε καθ’ όλη την διάρκεια την ημέρας στον χώρο του πάρκου, καθώς και να καταφέρουμε μια συνεύρεση όλων των φίλων του αθλήματος του skateboard απ’ όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο..) για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της τροχοσανίδας.

Το Focuspocus ξεκίνησε το 2008 με πρωτοβουλία του Αλέξη Φλωράκη στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας skateboard (21 Ιουνίου) στο πάρκο του Φωκά στην παραλία Θεσσαλονίκης και είναι ένα event μεγάλης σημασίας για τους λάτρεις του skateboard για τρεις λόγους: Λόγο της ιδιαιτερότητας της ημερομηνίας του event, δηλαδή της διεξαγωγής του στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέραςskateboard. Λόγο της ιστορικής σημασίας του πάρκου στο οποίο διεξάγετε το event. Το πάρκο του Φωκά είναι το πρώτο πάρκο σχεδιασμένο ιδικά για πατίνια στην Ελλάδα και είναι δωρεά του Ο. Φωκά κτισμένο περίπου το 1984-85. Λόγο του διοργανωτή του event Αλέξη Φλωράκη, ενεργού skateboarder τα τελευταία 26 χρόνια και διοργανωτή γνωστών και μεγάλων event στο χώρο του skateboard.

Η φετινή χρόνια όμως είναι πιο σημαντική από κάθε άλλη μιας και στα σχέδια της πόλης είναι να γκρεμίσει αυτό το μοναδικής σημασίας πάρκο,το οποίο έχει μεγαλώσει πάνω από έξη γενιές skateboarders. Ο μοναδικός υγιής τρόπος διεκδίκησης του πάρκου είναι να είμαστε όλοι εκεί παρόν δείχνοντας έτσι ότι το πάρκο έχει ακόμα ζωή και έχει σκοπό να φιλοξενήσει πολλές γενιές ακόμα.

ΜέγαςΧορηγός : What’s up

Υποστηρικτές : Microxtreme, Leroy Merlin, Bananas & Cherries

Ιατρική Υποστήριξη: Έλληνες Διασώστες

SUPPORT NOW



More info’s: www.Alexisflorakis.gr



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 18/06

11.00 OPENING/ PRACTICE

16.00 - 17.00 REGISTRATION/ WARM UP

17.30 - 17.50 JUNIOR CONTEST

18.00 - 19.00 ELIMINATION1.5 min run

19.00 - 20.00 SEMI FINAL 2 min run

20.00 - 20.30 FINAL 2 min run

21.00 - 21.30ΑΠΟΝΟΜΗ / THROWAWAYS

extrememagazine



ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE