Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

VIDEO: Η σκηνή ζηλοτυπίας του Λιάγκα στη Σκορδά και το παγωτό του Τσιμιτσέλη

VIDEO: Η σκηνή ζηλοτυπίας του Λιάγκα στη Σκορδά και το παγωτό του Τσιμιτσέλη Καλεσμένος στο «Πρωινό mou» ήταν ο πολύ αδυνατισμένος, Γιάννης Τσιμιτσέλης...

που το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται πάρα πολύ.



H Φαίη Σκορδά, τον ρωτούσε για τους κοιλιακούς του και ο Λιάγκας αντέδρασε. Ο παρουσιαστής, πάλι της έκανε σκηνή ζηλοτυπίας, ρωτώντας αν θέλει να τον γδύσει, υπενθυμίζοντας πως τις τελευταίες ημέρες φιλάει τους κάμεραμαν και θέλει να γδύνει τους καλεσμένους. Τις είπε ακόμη πως δεν γύρισε και πολύ καλά από την εγκυμοσύνη.





Όσο για τον ηθοποιό, μπήκε στο πλατό, τρώγοντας ένα παγωτό ξυλάκι. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την επίσης ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη: «Με τη Βάσω είμαστε δύο χρόνια μαζί. Πραγματικά είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και κάνει μόνη της όλες τις δουλειές του σπιτιού» δήλωσε. Μπορεί στα επαγγελματικά να βοηθάνε ο ένας τον άλλο όμως στις δουλειές του σπιτιού, η Βάσω Λασκαράκη βοηθάει τον εαυτό της μόνη της!



«Και το πιο απλό πράγμα να με βάλεις να κάνω, θα το κάνω με λάθος τρόπο. Αν μου πεις π.χ. να μαζέψω το τραπέζι ούτε αυτό θα το κάνω σωστά», είπε ο Γιάννης. Με αφορμή το δώρο που έκανε η σύντροφός του στο ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά για τον ερχομό του παιδιού τους, ο ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας:«Στα άμεσα σχέδια μας δεν είναι ένα παιδί.



Σ’ αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να κάνεις επιπολαιότητες» τόνισε και συμπλήρωσε: «ένα παιδί είναι τεράστια ευθύνη και λόγω της επαγγελματικής ανασφάλειας».







gossip-tv.gr

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE