Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

VIDEO: Στέλνουν ξανά Πονγκόλ στον Παναθηναϊκό

Ξανά για Πονγκόλ (video)
Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Σιναμά Πονγκόλ έχει προταθεί και...

εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό.



Ο Γάλλος επιθετικός, που φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Σαραγόσα, ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας όμως δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας χρονιάς και είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές των «λιονταριών». Ισπανικά δημοσιεύματα χθες (12/06) ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός απέρριψε τον 27χρονο επιθετικό, όμως οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι υπάρχει θέμα.



Όπως υποστηρίζει η «O’ Jogo», ο Πονγκόλ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό με την περίπτωσή του να εξετάζεται αλλά και να απασχολεί επίσης την Μπεσίκτας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον πρώην άσο των Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Νανσί, Βαλενσιέν, Σεντ Ετιέν και Λοριάν.



«Το μέλλον του Πονγκόλ; Δεν έχω τίποτα να πω για την ώρα», ήταν το σχόλιο του μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού Μισέλ Μανούλεο στην πορτογαλική εφημερίδα.



Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Πονγκόλ μόνο εύκολη δε θα είναι για τον Παναθηναϊκό. Τόσο γιατί η τιμή πώλησής του, αν και οι «πράσινοι» σε περίπτωση που ενδιαφερθούν θα εξετάσουν δανεισμό, ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ όσο και γιατί το κασέ του φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ, ποσά απαγορευτικά για το «τριφύλλι».





onsports.gr



"