Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

VIDEO: Σοκαριστικό ατύχημα από παντελώς ασυνείδητο οδηγό

Σοκαριστικό ατύχημα από παντελώς ασυνείδητο οδηγό Οι αστυνομικές αρχές του Yeadon της Πενσυλβάνιας, αναζητούν για τον οδηγό ενός οχήματος που συμμετείχε σε ένα περίεργο περιστατικό τον προηγούμενο μήνα.



Ο 24χρονος υπάλληλος του καταστήματος, Gejea Ejeta, αντικαθιστούσε τη σακούλα στον κάδο σκουπιδιών έξω από το κατάστημα στις 9 Ιουνίου, όταν ξαφνικά ένα ασημένιο Dodge Caliber τον χτύπησε και τον πέταξε κυριολεκτικά μέσα στο μαγαζί, διαπερνώντας και την τζαμαρία.




Στο βίντεο που ακολουθεί, μόλις το αυτοκίνητο «παρκάρει» με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, κατεβαίνει μία παντελώς ατάραχη επιβάτης και κατευθύνεται αμέριμνα μέσα στο μαγαζί. Ένας ακόμα επιβάτης από το πίσω κάθισμα αποβιβάζεται με έναν εξίσου περίεργο τρόπο όπως το αυτοκίνητο «ξεπαρκάρει».




Ο Tyhese Pitts, ένας από τους επιβάτες του αυτοκινήτου, παραδόθηκε την Τρίτη που μας πέρασε στην αστυνομία. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην Φιλαδέλφεια, όμως η ιδιοκτήτρια, η 32χρονη νοσοκόμα Wilaisha Rankins, αναζητείται ακόμα. Οι αρχές θεωρούν ότι αυτή ήταν και η οδηγός τη συγκεκριμένη ημέρα.




Ο Ejeta είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και αφέθηκε την επόμενη μέρα. Ωστόσο ακόμα αναρρώνει και δεν νιώθει έτοιμος να γυρίσει στην εργασία του.

"