Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινά vs Χειμερινά. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/b498180e54cbeffaf44f052228913553_M.jpg?t=1307599108Ναι ξέρω, αυτό που θέλουμε οι περισσότερες από εμάς …

είναι το δωμάτιο γκαρνταρόμπα.





Αυτός ο μαγικός χώρος που έχεις ταξινομημένα ρούχα και παπούτσια ανά εποχές και γούστα. Επειδή όμως αυτή η πολυτέλεια δεν είναι επί το πλείστον εφικτή ας δούμε πώς αντιμετωπίζουμε αυτόν τον εφιάλτη όταν κάθε χρόνο ανεβοκατεβάζουμε ρούχα από ντουλάπες και πατάρια. Κάποιες φίλες μου, ειδικά εκείνες που συζούν ή συγκατοικούν πηγαινοφέρνουν τα ρούχα τους στα πατρικά τους κάτι που θεωρώ ιδιαιτέρα εξοντωτικό.





Η άλλη λύση που είναι κλασική είναι το τσουβάλιασμα αυτή την εποχή μέσα σε μεγάλες σακούλες των πουλόβερ, κασκόλ, παντελονιών και το στοίβαγμα τους όπου και με όποιον τρόπο. Το πώς βγαίνουν μετά τα ρούχα μετά είναι ένα άλλο θέμα που πονάει αφού συνήθως απαιτείται επιπλέον σιδέρωμα. Αυτό που ανακάλυψα πρόσφατα και με βοήθησε στην ταξινόμηση είναι οι ειδικοί αποθηκευτικοί χώροι με φερμουάρ τύπου μικρή διάφανη βαλιτσούλα που και σου επιτρέπει να τοποθετήσεις αξιοπρεπώς το ρούχο μέσα, και μπορείς να δεις το περιεχόμενο αλλά και να τοποθετηθεί σωστά μέσα στην ντουλάπα σου.





Τις βρίσκετε σε μεγάλα σουπερμάρκετ.



queen



"