Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σε ποιόν έδωσε μπουνιά η Anne Hathaway;

: "http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/6c49de6b51f1fbd4bfe21a9e343d7491_M.jpg?t=1307448110H Αnne Hathaway δεν είναι τόσο γλυκιά όσο φαίνεται...



Η ηθοποιός έδωσε μπουνιά σε έναν κασκαντέρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την νέα Batman ταινία 'The Dark Knight Rises'.

Η 28χρονη Anne έκανε κατά λάθος μια απότομη κίνηση με αποτέλεσμα να μαυρίσει το μάτι ενός από τους συνεργάτες της. "Η Anne παρασύρθηκε από τα γυρίσματα και την ένταση των σκηνών και κατά τη διάρκειας μιας σκηνής χτύπησε κατά λάθος με ένα όπλο το μάτι του άνδρα με αποτέλεσμα να μαυρίσει!", ανέφερε πηγή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Hathaway σοκαρίστηκε και ανυσήχησε πάρα πολύ για την υγεία και την κατάσταση του ανθρώπου. Αισθάνθηκε μάλιστα τόσο άσχημα που του χάρισε ένα ασημένιο στυλό προκειμένου να ζητήσει συγνώμη για αυτό που έκανε. Με μια δόση χιούμορ πάντως, το στυλό έγραφε πάνω του "κανείς δεν ρίχνει μπουνιά όπως η Anne!".

Φέτος η Ηathaway παρουσίασε μαζί με τον James Franco τα βραβεία Όσκαρ, σε μια παρουσίαση που πανηγυρικά σχολιάστηκε ως η χειρότερη στην ιστορία των βραβείων.

queen

"