Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινές δουλειές: Τι να διαλέξω;

: "http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/3f0c36010ec1cbad292b7417c8bf8f75_M.jpg?t=1307360208Καλοκαίριασε και για πολλές ήρθε η ώρα για δουλειά!

Πού όμως;

Είναι καλοκαίρι, έχετε βαρεθεί να κάθεστε και να ελπίζετε πως ξαφνικά θα βρείτε δουλειά στο αντικείμενό σας και θέλετε κάπου να δραστηριοποιηθείτε. Εμείς θα σας προτείνουμε μερικές δουλειές που ίσως σας αρέσουν.

Αν πιάνουν τα χέρια σας και σας αρέσει να φτιάχνετε πράγματα, προτείνουμε να ριχτείτε στη δουλειά, να πάρετε έναν πάγκο και να πουλήσετε εκεί τα ευφάνταστα δημιουργήματά σας. Αυτά μπορεί να είναι από κοσμήματα (υπάρχουν πολλά βιβλία που σας δείχνουν ακριβώς πως φτιάχνονται όλα) μέχρι θήκες καπνού, ξυλοκατασκευές, έργα τέχνης, καπέλα, ρούχα, τασάκια, κηροπήγια και ό,τι άλλο χωράει ο νους σας.

Μη ντρέπεστε και αφήστε την καλλιτεχνική σας φύση να εκφραστεί ελεύθερα, αφού μόνο έτσι θα κατορθώσετε να δημιουργήσετε κάτι διαφορετικό. Και που ξέρετε; Μπορεί τελικά αυτό να είναι το κρυφό σας ταλέντο και αυτός ο τρόπος για να βγείτε από την δική σας προσωπική οικονομική κρίση.

queen

"