Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Δέκα γεγονότα γατών σχετικά με την κοινωνική συμπεριφορά

Εδώ είναι μια συλλογή των γεγονότων γατών για ένα
από τα περισσότερα σημαντικά στοιχεία της συμπεριφοράς γατών που καταλαβαίνουν, της κοινωνικών συμπεριφοράς και της αλληλεπίδρασης. Έχω προσπαθήσει να περιλάβω τα γεγονότα που σκέφτομαι είναι χρήσιμα.
Οι γάτες είναι καλά - γνωστός και αγαπημένος για την ανεξαρτησία και την εγωιστή φύση τους. Όταν μας δίνουν κάποια προσοχή, αισθανόμαστε συνήθως αρκετά πρόσθετοι. Μια γάτα που κυλά στην πλάτη της και ζητά μια γρατσουνιά κοιλιών πρέπει να ανταμειφθεί με την αγάπη.
Εάν αναρωτιέστε συχνά τι η γάτα σας σκέφτεται, δεν είστε μόνοι. Οι γάτες είναι μυστήρια πλάσματα και δεν είμαστε συχνά βέβαιοι γιατί συμπεριφέρονται ο τρόπος που κάνουν.
Σαν ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, είναι μέρος των εργασιών μας για να μάθει πώς να φροντίσει καλύτερα για τις γάτες μας. Εδώ είναι μερικά γεγονότα γατών που μπορούν να βοηθήσουν να σας φέρουν πιό κοντά στον αιλουροειδή φίλο σας.
1. Με αφήστε μόνο. Αντίθετα από τα σκυλιά, οι εσωτερικές γάτες δεν διαμορφώνουν τα πακέτα. Όταν αναγκάζονται να ζήσουν πιό κοντά σε άλλες γάτες από κανονικά στις άγρια περιοχές, οι γάτες timeshare συχνά το έδαφός τους όταν πιθανός.
2. Εάν η γάτα σας είναι κοινωνική, πήρε τη γενετική προδιάθεσή του για να είναι τόσο συνήθως από τον πατέρα του, και τη μαθημένη κοινωνική συμπεριφορά του από τη μητέρα του.
3. Ο σημαντικότερος χρόνος σε μια ζωή γατακιών, όταν την κοινωνικοποίηση, είναι μεταξύ δύο και επτά εβδομάδων παλαιός.
4. Οι γάτες μπορούν να περάσουν από μια δεύτερη διαδικασία κοινωνικοποίησης κατά την ανάκτηση από ένα τραύμα. Αυτό μπορεί να πάει δύο τρόποι, με συνέπεια είτε περισσότερη φιλική διάθεση, είτε τη λιγότερη φιλική διάθεση απ'ό, τι πριν από το τραύμα.
5. Εσωτερικές γάτες που κατεβαίνουν από τα απόμερα πλάσματα. Όντας απόμεροι και κυνηγώντας μόνο από τη φύση, έχουν ένα περιορισμένο σύνολο δεξιοτήτων επικοινωνίας, ειδικά γλώσσα του σώματος.
6. Οι γάτες αφήνουν τα διακριτικά σημάδια μυρωδιάς που, εάν είχατε τη σωστή μύτη, θα σας έλεγαν μια ιστορία. Έτσι αποζημιώνουν ένα περιορισμένο σύνολο δεξιοτήτων γλώσσας του σώματος. Αυτός και το γεγονός ότι είναι ανειλικρινείς και γρήγοροι!
7. Οι γάτες σας θα αφήσουν στη μυρωδιά τους στις στρατηγικές θέσεις όλες πέρα από το έδαφός τους. Θα αφήσουν επίσης τη μυρωδιά τους σε σας και άλλα ζώα στο σπίτι. Αυτό δημιουργεί μια κοινοτική μυρωδιά, και παρέχει στις γάτες σας την άνεση ξέροντας ότι αυτά τα ζώα είναι μέρος της ίδιας κοινωνικής ομάδας.
8. Όταν γρατσουνίζετε την πλάτη της γάτας σας, αυξάνει επάνω στη μυρωδιά πίσω τελών της ώστε καλύτερα το χέρι σας. Συνήθως, οι γάτες επίσης συχνά θα κρατήσουν τις ουρές τους καμμμένες αλλά δύσκαμπτος κατά τη διάρκεια της scenting διαδικασίας.
9. Μια ουρά που κρατιέται κάθετα είναι ένας χαιρετισμός, και μια ένδειξη της ευτυχίας. Εάν είχατε μια ουρά, η γάτα σας θα την εκτιμούσε πιθανώς δεδομένου ότι πρέπει να καταλάβει τη διάθεσή σας.
10. Εάν τα μπροστινά πόδια κατσαρώνουν επάνω και πτυχώνονται μέσα, η γάτα σας αισθάνεται άνετη και ασφαλής. Μια χαλαρωμένη γάτα συχνά επίσης θα επεκτείνει τα πίσω πόδια έξω στην πλευρά πτυχώνοντας στα μπροστινά πόδια.
Ενδεχομένως, τουλάχιστον μερικά από αυτά τα γεγονότα γατών σας εκπλήσσουν. Εάν διαβάσετε μεταξύ των γραμμών, οι περισσότερες θα επιτρέψουν σε σας για να καταλάβουν καλύτερα τις γάτες. Τώρα, πηγαίνετε επικοινωνεί με το γατάκι σας!


"