Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΑΕΚ: Συμφώνησαν για Μπέλεκ

Μια... ανάσα από την πραγματοποίηση ακόμα μίας μεταγραφής, φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ...




Και αναφερόμαστε στην περίπτωση του Στιβ Μπέλεκ, ο οποίος, μετά από ένα χρόνο, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».



Η Ένωση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε, στην οποία και ανήκει ο 18χρονος Καμερουνέζος επιθετικός και απ’ ότι φαίνεται οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Αυτό, τουλάχιστον, ανέφεραν πληροφορίες από την Ιταλία αργά το βράδυ του Σαββάτου. Πληροφορίες που έκαναν λόγο για δανεισμό του Μπέλεκ για μία σεζόν αντί ενός ποσού που θα ξεπερνάει τις 100 χιλιάδες ευρώ.



Μάλιστα και στην χώρα μας αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για οριστική συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Ουντινέζε, ωστόσο από την ΑΕΚ δεν επιβεβαίωναν το γεγονός και αρκούνταν στο να λένε ότι η υπόθεση Μπέλεκ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.



Όπως και να ’χει, θεωρείται απίθανο να χαλάσει η μεταγραφή του υψηλόσωμου (1,87 μ.) επιθετικού στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.



Μάγκνουσον: «Δεν έχουμε πρόταση από την ΑΕΚ»



Εξελίξεις, όμως, αναμένεται να υπάρξουν εντός των ημερών και σε ακόμα μία περίπτωση, αυτή του Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον. Ο 22χρονος Ισλανδός αμυντικός βρισκόταν αυτές τις μέρες στην Δανία, όπου συμμετείχε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21, με το αντίστοιχο συγκρότημα της χώρας του και εκεί αναμενόταν να βρεθεί και το βράδυ του Σαββάτου ο Άρνααρ Γκρέταρσον.



Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε πάρει το «ok» από τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Σταύρο Αδαμίδη, έτσι ώστε να κάνει αυτό το ταξίδι για να προχωρήσει την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο ατζέντης του Χέλγκασον, πάντως, ο Μάγκνους Μάγκνουσον, έλεγε το Σάββατο ότι ακόμα δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση από την Ένωση και απλά περιμένει. «Δεν έχω καμία πρόταση από την ΑΕΚ. Αν θέλει τον Χέλγκασον, εγώ είμαι εδώ και περιμένω», τόνιζε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του κεντρικού αμυντικού της Μπρέινταμπλικ.



Βέβαια, εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μάγκνουσον ήταν ατζέντης και του Γιόν Φγιόλουσον κι έτσι μετά το... κάζο σε αυτή την υπόθεση, είναι λογικό αυτή τη φορά να είναι λίγο πιο... μαζεμένος στις δηλώσεις που κάνει και να περιμένει να υπάρξει μια οριστική εξέλιξη για να μιλήσει ξεκάθαρα.



theplayer.gr



"